شبکه آمریکایی: لحن بایدن با اسرائیل تند شده اما به کمک نظامی ادامه می‌دهد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

شبکه آمریکایی: لحن بایدن با اسرائیل تند شده اما به کمک نظامی ادامه می‌دهد

شبکه «ان‌بی‌سی» گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا تحت فشارهای داخلی طی روزهای اخیر، گرچه به ظاهر سخنان تندی علیه تل‌آویو مطرح کرد اما حاضر به عقب‌نشینی از ادامه حمایت نظامی از رژیم صهیونیستی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور آمریکا جو بایدن در جریان مراسم روز سه‌شنبه جمع‌آوری اعانه برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، به ظاهر اظهارات تندی را علیه رژیم صهیونیستی مطرح کرد و گفت کشورهایی که در جنگ با حماس از اسرائیل حمایت کردند، از این رژیم به دلیل «بمباران بی‌رویه» عصبی هستند.

 

شبکه آمریکایی «ان بی سی» با این مقدمه گزارش کرد، علی‌رغم آن‌که سخنان بایدن تند به نظر می‌رسید اما اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا در حقیقت توانمندی رژیم صهیونیستی اسرائیل برای پیشبرد جنگ و رسیدن به هدف نابودی جنبش حماس را تقویت می‌کند.

 

طبق این گزارش، دولت بایدن در عمل هیچ‌گونه اقدامی انجام نداده که تاکتیک‌ ارتش اسرائیل را در راستای حفظ جان غیرنظامیان تغییر دهد.

 

این شبکه آمریکایی ادامه داد که رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا برخلاف خواست حزب دموکرات، هیچ‌گونه شروطی برای کمک نظامی به رژیم صهیونیستی وضع نکرده و حتی تا امروز که تقریباً کل جمعیت غزه آواره شده‌اند، خواستار برقراری آتش‌بس میان حماس و تل‌آویو نشده است.

 

روز سه‌شنبه هفته جاری، ۱۵۳ کشور در مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامه آتش‌بس فوری در غزه رأی دادند و حتی ۳۰ کشور از جمله استرالیا، کانادا و ژاپن در حالیکه پیش از این مخالف آتش‌بس بودند، تغییر موضع دادند و خواهان توقف این درگیری‌ها در غزه شدند اما ایالات متحده و رژیم صهیونیستی در بین ۱۰ کشور مخالف این قطعنامه بودند.

 

یکی از مقام‌های ارشد دولت بایدن در مصاحبه‌ای درباره حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی گفت: «این انتظار وجود دارد که آن‌چه در اختیار آن‌ها [اسرائیل] قرار می‌گیرد، مطابق با قوانین درگیری مسلحانه به درستی مورد استفاده قرار گیرد اما در حال حاضر، هیچ‌گونه محدودیت‌هایی برای کمک‌هایی که ارائه می‌کنیم، قائل نیستیم».

 

بر اساس این گزارش، برخلاف زبان تندی که ظاهراً بایدن در قبال رژیم صهیونیستی به کار گرفته است، دولت وی چهار روز پیش از یک مجوز اضطراری برای دور زدن کنگره و تسریع فروش مهمات تانک به اسرائیل استفاده کرد.

 

وزیر امور خارجه آمریکا «آنتونی بلینکن» تصریح کرد که «شرایط اضطراری برای فروش فوری مهمات به ارزش ۱۰۶.۵ میلیون دلار بدون بررسی کنگره» به رژیم صهیونیستی وجود دارد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در مراسم جمع‌آوری اعانه برای رقابت‌های ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا که روز سه‌شنبه برگزار شدف حماس را شبیه «حیوانات» دانست و متعهد شد که «از ارائه هرآنچه که اسرائیل برای دفاع از خود و اتمام کار خود علیه حماس نیاز دارد، دریغ» نمی‌کند.

 

یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا دیوید میلر که بر روی سیاست غرب آسیا متمرکز است، گفت: «تصور این‌که....تا پایان امسال، بایدن تلفن را بردارد و به نتانیاهو بگوید: "دیگر بس‌ است" سخت است».

 

وی تصریح کرد که بایدن در بین رؤسای جمهور امروزی در همزاد پنداری با اسرائیل و جنبش صهیونیست، منحصر به فرد است.

 

در روزها و هفته‌های اخیر، فشارها به بایدن برای عقب‌نشینی از ادامه حمایت از جنایات صهیونیست‌ها افزایش یافته است. روز سه‌شنبه، سناتور برنی سندرز از ایالت «ورمونت» نامه‌ای به بایدن نوشت از او خواست که از حمایت خود برای ارسال بسته کمکی ۱۰.۱ میلیارد دلاری به اسرائیل که کنگره در حال بررسی آن است، عقب‌نشینی کند.

 

سندرز تصریح کرد که چنین کمکی نباید به پیشبرد «کمپین نظامی اسرائیل را که بعنوان سیاه‌ترین فصول تاریخ مدرن به یاد آورده می‌شود»، کمک کند.

 

با این‌حال یکی از مقام‌های ارشد دولت بایدن می‌گوید: «رئیس‌جمهور معتقد است که رویکردی که در خصوص ارائه کمک‌های امنیتی به اسرائیل کارساز است و نتیجه می‌دهد».

 

حمایت‌های بایدن از رژیم صهیونیستی در شرایطی است که دولت وی روز دوشنبه تأکید کرد که تمامی کشورهایی که تسلیحات آمریکا را دریافت می‌کنند باید از قوانین جنگی پیروی کنند و اسرائیل نیز از این قاعده مسثتثنی نیست و معاون مدیر صلح امنیت «آکسفام» در واکنش به اظهارات بایدن گفته است«بمباران بی‌رویه یک جنایت جنگی است!»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر