زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

نخست وزیر فرانسه استعفا کرد

نخست‌وزیر فرانسه امروز دوشنبه استعفای خود را تقدیم رئیس‌جمهور این کشور کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر ریاست جمهوری فرانسه دوشنبه شب به وقت تهران اعلام کرد که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه استعفای «الیزابت بورن»، نخست وزیر این کشور را پذیرفته است.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» استعفای بورن در بحبوحه تنش‌های سیاسی اخیر بر سر قوانین مهاجرتی صورت می‌گیرد.

بورن در مه ۲۰۲۲ پس از انتخاب مجدد ماکرون برای دور دوم به سمت نخست وزیر انتخاب شده بود. او دومین نخست وزیر زن فرانسه بود. در بیانیه دفتر ماکرون آمده است که بورن به رسیدگی به مسائل روزمره تا زمان تعیین نخست وزیر جدید ادامه خواهد داد.

خبرگزاری «رویترز» نیز در این زمینه نوشت، تغییر در نخست وزیری فرانسه پس از یک سال بحران‌های سیاسی ناشی از اصلاحات در زمینه نظام بازنشستگی و قوانین مهاجرت رخ می‌دهد.

در فرانسه، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که حزب ماکرون در آستانه رأی‌گیری ژوئن، ۸ تا ۱۰ امتیاز از حزب «مارین لوپن»، رهبر راست افراطی عقب‌تر است.

در بین کسانی که به عنوان نامزد‌های بالقوه برای جایگزینی بورن ذکر شده اند، نام‌های «گابریل آتال»، وزیر آموزش و پرورش و «سباستین لکورنو» وزیر دفاع به چشم می‌خورد.

نظرسنجی اخیر نشان داد محبوبیت ماکرون به ۲۸ درصد کاهش یافته که پایین‌ترین سطح از زمان اعتراضات جلیقه زرد‌ها در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ است.

اعتصابات سراسری در فرانسه در اعتراض به قانون جدید سن بازنشستگی نیز از دردسر‌های دیگر ماکرون بود. در اعتصابات تابستان گذشته بیش از نیم میلیون نفر در مخالفت با افزایش سن بازنشستگی از ۶۲ به ۶۴ سال به خیابان‌ها آمدند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار