رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

رئیس سازمان انرژی اتمی خواستار استفاده وزارت بهداشت از کیت غربالگری نوزادان شد

رئیس سازمان انرژی اتمی از تولید کیت غربالگری ۵۶ بیماری در نوزادان خبر داد و گفت: درخواست ما از آقای عین‌اللهی (وزیر بهداشت) این است که دستور بدهند استفاده از این کیت برای غربالگری نوزادان در کشور آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سلامت‌بنیان 2 (نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی دانش‌بنیان) در مصلای امام خمینی(ره) اظهار کرد: امروزه فرآیند تبدیل ایده به محصول در رشته‌های گوناگونی که مرتبط با حوزه هسته‌ای است نتایج بسیار مشهود و چشمگیری را ارائه کرده است به طوری که الان بیش از 22 محصول از جمله رادیوداروها در فاز تحقیقات بالینی و پیش‌بالینی قرار دارد.

 

وی با بیان این‌که تولید رادیودارو مستلزم وجود صنعت هسته‌ای است، افزود: بدون غنی‌سازی، صنعت هسته‌ای معنایی ندارد. برخی که ادعا می کنند صنعت هسته‌ای باعث عقب‌ماندگی کشور از فرآیند توسعه شده باید به این نکته کلیدی توجه کنند که صنعت هسته‌ای شکافنده مسیر رشد و پیشرفت علم و فناوری است.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ساده‌ترین دستاوردی که عرضه شده و مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو گرفته کیت غربالگری نوزادان است که یک تحول در حوزه بهداشت و درمان تلقی می‌شود زیرا با استقاده از یک کیت می‌توان 56 نوع بیماری متابولیک را در نوزادان شناسایی کرد. خواهش ما از آقای عین‌اللهی این است که دستور بدهند استفاده از این کیت برای غربالگری نوزادان در کشور آغاز شود.

 

وی ادامه داد: نکته سوم بحث حوزه پلاسماست که می‌تواند علاوه بر استفاده از آن در بخش کشاورزی و صنعت، از پلاسماتراپی برای درمان سرطان و زخم‌های بدخیم مانند دیابت، مورداستفاده قرار بگیرد./ تسنیم

ارسال نظر