انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

ایهود اولمرت: فلسطینی‌ها حق تشکیل کشور مستقل فلسطین را دارند

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به حق فلسطینی‌ها برای تعیین سرنوشت خود و همچنین تشکیل کشور فلسطینی اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۱۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایهود اولمرت نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در این باره به شبکه خبری سی. ان. ان آمریکا گفت: فلسطینی‌ها باید کشور خود را داشته باشند و از حق تعیین سرنوشت خود استفاده کنند.

این مقام صهیونیست درباره اقدامات وزرای تندروی کابینه رژیم صهیونیستی و تحریک شهرک نشینان به حمله به فلسطینی‌ها در کرانه باختری نیز اظهار داشت: تحریک شهرک نشینان توسط ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی تهدیدی جدی برای اسرائیل محسوب می‌شود.

وی همچنین در انتقاد از عملکرد کابینه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: کابینه نتانیاهو بر پایه گروهی از افراط گرایان تشکیل شده است که معتقدند کرانه باختری باید بخشی از اسرائیل باشد.

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی پیشتر نیز گفته بود که «اسرائیل» باید به سرعت جنگ در غزه را متوقف کرده و اسرای اسرائیلی را بازگرداند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار