ایهود اولمرت: فلسطینی‌ها حق تشکیل کشور مستقل فلسطین را دارند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ایهود اولمرت: فلسطینی‌ها حق تشکیل کشور مستقل فلسطین را دارند

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به حق فلسطینی‌ها برای تعیین سرنوشت خود و همچنین تشکیل کشور فلسطینی اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۱۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایهود اولمرت نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در این باره به شبکه خبری سی. ان. ان آمریکا گفت: فلسطینی‌ها باید کشور خود را داشته باشند و از حق تعیین سرنوشت خود استفاده کنند.

این مقام صهیونیست درباره اقدامات وزرای تندروی کابینه رژیم صهیونیستی و تحریک شهرک نشینان به حمله به فلسطینی‌ها در کرانه باختری نیز اظهار داشت: تحریک شهرک نشینان توسط ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی تهدیدی جدی برای اسرائیل محسوب می‌شود.

وی همچنین در انتقاد از عملکرد کابینه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: کابینه نتانیاهو بر پایه گروهی از افراط گرایان تشکیل شده است که معتقدند کرانه باختری باید بخشی از اسرائیل باشد.

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی پیشتر نیز گفته بود که «اسرائیل» باید به سرعت جنگ در غزه را متوقف کرده و اسرای اسرائیلی را بازگرداند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر