شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

رئیس جمهور گرجستان قانون «عوامل بیگانه» را وتو کرد

«سالومه زورابیشویلی» رئیس جمهوری گرجستان روز شنبه قانون جنجالی «عوامل بیگانه» را که به رغم اعتراض‌های گسترده به تصویب رسیده بود، وتو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ زورابیشویلی پیش از وتوی این قانون در سخنانی تلویزیونی اظهار کرد: امروز قانونی را که در اساس، روسی است و با قانون اساسی تضاد دارد، وتو می‌کنم.

«ایراکلی کوباخیدزه» نخست وزیر گرجستان در واکنش به این اقدام رئیس جمهوری گفت که نمایندگان حزب حاکم «رویای گرجی» در پارلمان آمادگی دارند، پیشنهاد‌هایی را که سند وتوی این قانون مطرح می‌کند، بررسی کنند.

اما زورابیشویلی که اختلافات زیادی با حزب حاکم دارد، احتمال مذاکرات با رویای گرجی را که به تعبیر وی گفتگو‌هایی «گمراه‌کننده، تصنعی و اشتباه» خواهد بود، رد کرد.

با این حال، حزب حاکم رویای گرجی آرای کافی برای لغو وتوی رئیس جمهوری را دارد.

در هفته‌های گذشته معترضان، اعتراضات گسترده‌ای را علیه این طرح سازماندهی کردند که به درگیری‌هایی میان آنها و ماموران امنیتی منجر شد.

بر اساس این قانون، سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌هایی که بیش از ۲۰ درصد بودجه خود را از خارج از کشور دریافت می‌کنند، عامل یا عنصر بیگانه شناخته می‌شوند.

مخالفان می‌گویند که این قانون تلاش گرجستان برای پیوستن به اتحادیه اروپا را تضعیف می‌کند.

اتحادیه اروپا نیز از گرجستان خواسته بود تا این قانون را که مانع تحقق خواسته این کشور برای ملحق شدن به این اتحادیه می‌شود، لغو کند.

کارین ژان پی‌یر سخنگوی کاخ سفید نیز گفته بود که آمریکا نسبت به تصویب این قانون در پارلمان گرجستان «عمیقا نگران» شده است و از رئیس جمهوری این کشور می‌خواهد که آن را وتو کند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار