شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

بایدن برای یک جلسه توجیهی فوری به کاخ‌سفید بازگشت

رئیس‌جمهور آمریکا به‌دنبال حادثه سقوط بالگرد «سید ابراهیم رئیسی» تعطیلات خود را رها کرده و برای یک جلسه توجیهی فوری به کاخ‌سفید بازگشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا امروز یکشنبه و به دنبال سقوط بالگرد حامل سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران، تعطیلات خود را کوتاه کرد و برای یک جلسه توجیهی فوری به کاخ سفید بازگشت.

بر اساس اعلام این رسانه، کاخ سفید در این باره اعلام کرد: رئیس جمهور «بایدن» در جریان گزارش های مربوط به حادثه بالگرد حامل رئیس جمهور ایران قرار گرفت.

یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به اسکای نیوز عربی گفت که «رئیس ستاد ارتش برای پیگیری تحولات ایران با فرماندهی مرکزی در تماس هستند.»

این در حالیست که کاخ‌سفید و وزارت خارجه آمریکا امروز به اخبار منتشره پیرامون سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران واکنش نشان دادند.

وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اخبار منتشره پیرامون سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: گزارش‌های دریافتی درباره احتمال فرود اضطراری بالگرد رئیس جمهور ایران را از نزدیک دنبال می‌کنیم.

به گزارش الجزیره، کاخ سفید نیز در این خصوص اعلام کرد: رئیس جمهور «بایدن» در جریان گزارش‌ها مبنی بر سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران قرار گرفت. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر