سازمان ملل: مشتاق همکاری با رئیس‌جمهور جدید ایران هستیم-راهبرد معاصر
ژنرال اسرائیلی در ایتالیا تحت تعقیب قرار گرفت السودانی: انگلیس و عراق در لندن شراکت راهبردی امضا می‌کنند حبس ۲۰ ساله حدود ۵۰۰ اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی رسانه عبری: حماس امشب پاسخ خود را درباره توافق تحویل خواهد داد آمریکا: احتمال آتش بس تا قبل از پایان کار بایدن وجود دارد حمله موشکی و پهپادی انصار الله یمن به یافا غریب آبادی: دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی در ژنو سازنده بود مقام وزارت خارجه انگلیس: تروئیکا و ایران توافق کردند که گفت‌و‌گو‌ها را ادامه دهند تخت‌روانچی و مدیران سیاسی تروئیکای اروپایی درباره مذاکرات هسته‌ای دیدار کردند جوزف عون، «نواف سلام» را مامور به تشکیل کابینه لبنان کرد نیویورک‌تایمز: اعراب خلیج‌فارس علناً از ترامپ خواسته‌اند موضع ملایم‌تری در قبال ایران اتخاذ کند هشدار سونامی در ژاپن پس از زلزله ۶.۹ ریشتری عربستان: اورانیوم غنی‌سازی شده خواهیم فروخت/ کیک زرد تولید خواهیم کرد روزنامه آمریکایی: حماس «سنوار» دیگری دارد + عکس کرملین: پوتین روز جمعه با پزشکیان دیدار می‌کند

سازمان ملل: مشتاق همکاری با رئیس‌جمهور جدید ایران هستیم

سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد که این نهاد بین المللی مشتاق همکاری با دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور جدید ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره نظر آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل درباره انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: ما مشتاق همکاری با رئیس جمهور جدید ایران هستیم.

این در حالی است که وزارت امور خارجه آمریکا در نخستین واکنش به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران، با تکرار اظهارات مداخله جویانه با ادعای اینکه انتخابات در ایران آزاد و عادلانه نبوده است، گفت: نتیجه انتخابات تاثیر قابل توجهی در رویکرد آمریکا به ایران نخواهد داشت.

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز شنبه به وقت محلی در نخستین واکنش به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران ادعا کرد که انتخابات ریاست جمهوری ایران "آزاد یا عادلانه" نبود و "به تغییر اساسی در مسیر ایران منجر نخواهد شد".

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفتگو با رسانه‌های آمریکایی مدعی شد که «در نتیجه، تعداد قابل‌توجهی از ایرانی‌ها تصمیم گرفتند به هیچ عنوان در آن شرکت نکنند» و دولت آمریکا انتظار ندارد که ین انتخابات به تغییرات اساسی در مسیر ایران یا احترام متقابل بیشتر به حقوق شهروندان منجر شود.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پیام خود به رسانه‌های آمریکایی ادعا کرد: «انتخابات تاثیر قابل توجهی در رویکرد ما به ایران نخواهد داشت. نگرانی‌های ما در مورد رفتار‌های ایران تغییری نکرده است. در همین حال، تا زمانی که دیپلماسی منافع آمریکا را پیش می‌برد، ما همچنان به دیپلماسی متعهد هستیم.»

مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور برگزار شد و مسعود پزشکیان با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رای در برابر ۱۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۷۹ رای سعیدجلیلی، به عنوان نهمین رئیس جمهور اسلامی ایران از سوی مردم انتخاب شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر