موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

فرمانده مرزبانی ایران: گشت مشترک با عراق در مسیر تردد زائران اربعین انجام می‌شود

فرمانده مرزبانی ایران: گشت مشترک با عراق در مسیر تردد زائران اربعین انجام می‌شود فرمانده مرزبانی کشور با اشاره به همکاری‌های مشترک این نیرو و طذرف‌های عراقی در تامین امنیت و ایمنی زائران اربعین گفت: گشت‌های مشترکی با مقامات نظامی عراق در مسیر‌های تردد زائران انجام می‌شود که حاصل دیپلماسی قوی و مداوم ۲ کشور همسایه است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدعلی گودرزی روز شنبه در جمع خبرنگاران مستقر در مرز مهران گفت: زائران داخلی و خارجی در اربعین امسال در مقایسه با سنوات گذشته، بدون مشکل و چالش امنیتی خاصی از مرز‌های کشور در حال تردد هستند.

وی افزود: قبل از شروع اربعین تدابیر لازم برای تسهیل در تردد زائران انجام شد و در این راستا ۱۲۴ جلسه هماهنگی و رایزنی با مسوولان عراقی در سطح فرماندهان نظامی ارشد و استانی برگزار شد.

سردار گودرزی از این نیرو به عنوان یکی از پل‌های ارتباطی بین عراق و ایران یاد کرد و گفت: تسهیل در تردد ایمن زائران حاصل جلسات متعدد مجموعه انتظامی و دیگر مسوولان کشور در سطح کلان و استانی است.

وی تاکید کرد: امنیت پایدار در تمام نوار مرز‌های خاکی و آبی کشور با استفاده از انواع تجهیزات و امکانات نوین نظامی و امنیتی به همت مرزبانان غیور ایران اسلامی برقرار است.

فرمانده مرزبانی کشور بیان کرد: علاوه بر مرز‌های ششگانه استان‌های غربی، شرایط تردد زائران اتباع خارجی در مرز‌های سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی نیز رصد می‌شود.

سردار گودرزی از همکاری مطلوب زائران با نیرو‌های مرزبانی و مجموعه فراجا قدردانی کرد و گفت: تاکنون سه میلیون نفر زائر به عراق رفته اند و ۱.۵ میلیون نفر نیز به کشور برگشته اند و روند برگشت زائران شتاب بیشتری یافته است.

فرمانده مرزبانی کشور در خصوص زیرساخت‌های موجود در پایانه مرزی مهران گفت: زیرساخت‌های پایانه شهید سلیمانی با همت مسوولان استان به ویژه استاندار از توسعه و رشد زیادی برخوردار بوده است.

سردار گودرزی در جریان بازدید از نقطه صفر مرزی، هدایایی را به زائران کودک و نوجوان اهدا کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار