چند خاصیت بی‌نظیر لبو | کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از سرطان-راهبرد معاصر
احضار کاپیتان استقلال به کمیته انضباطی باشگاه شنیده شدن صدای انفجار مهیب در خاش سرپرست موقت تیم ملی مشخص شد | تمرین ملی پوشان در دو مکان یوهان نیسکنز درگذشت حادثه برای واگن‌های معدن طزر جان یک کارگر را گرفت برخورد تانکر سوخت‌رسان و تریلی در قزوین یک فوتی و ۵ مصدوم برجای گذاشت بایدن: به حق موجودیت اسرائیل متعهدیم اظهارات سخنگوی رژیم صهیونیستی درباره ادعای ترور هاشم صفی الدین حمله موشکی به قلب تل آویو و فرودگاه بن گوریون بیانیه مهم وزارت امور خارجه به مناسبت سالگرد عملیات طوفان الاقصی + جزئیات وزیر خارجه پیشین بریتانیا: واکنش اسرائیل به ایران «اجتناب‌ناپذیر» است هشدار زرد هواشناسی در پی ورود سامانه بارشی جدید به کشور دادستانی تهران علیه زینب موسوی و پدرام سلطانی اعلام جرم کرد برنامه ایران برای پرتاب ۵ تن محموله فضایی به مدار LEO + توضیحات سخنگوی فضایی وزارت دفاع الحوثی: به‌زودی با موشک‌های فراصوت به دشمن حمله می‌کنیم

چند خاصیت بی‌نظیر لبو | کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از سرطان

لبو به دلیل داشتن مواد معدنی غنی و انواع ویتامین‌ها خواص درمانی زیادی برای کودکان و بزرگسالان دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 01
کد خبر: ۲۵۶۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ لبو به عنوان یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. لبو حاوی آنتی اکسیدان‌های زیادی است. چین و چروک پوست را کاهش می‌دهد و باعث جوان سازی پوست صورت می‌شود.

آب چغندر دارای خواص ضد التهابی قوی و برای درمان آکنه و جوش صورت مفید است. چغندر در واقع شامل تمام مواد مغذی مفید از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین B و C، پروتئین و فسفر است که برای تقویت و افزایش رشد مو مفید هستند.

بتالین و آنتی اکسیدان‌های موجود در لبو برای سم‌زدایی و پاکسازی کبد مفید بوده و به درمان خانگی کبد چرب کمک می‌کند. سطح گلوکز خون را کاهش دهد و حساسیت به انسولین را بهبود ببخشد.

خواص لبو برای نوزادان و کودکان

لبو در نوزادان و کودکان خطر ابتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن را کاهش داده و زردی و هپاتیت را درمان می‌کند. همچنین هضم غذا را بهبود بخشیده و برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید است.

لبو گردش خون در مغز را افزایش می‌دهد و باعث تقویت حافظه در نوزادان و کودکان می‌شود.

لبو به دلیل دارا بودن منابع غنی ویتامین و کلسیم بسیار و همچنین نیترات؛ برای مراقبت از پوست، استحکام استخوان و دندان، جلوگیری از پوکی استخوان، کنترل میزان کلسترول و… مناسب است.

کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از سرطان

لبو دارای ماده‌ای به نام کولین است که می‌تواند حرکات عضلانی، خواب، یادگیری و حافظه را تقویت کند. این مواد مغذی با جذب چربی باعث انتقال امواج عصبی شده و التهاب مزمن را کاهش می‌دهد.

لبو دارای رنگدانه بتاسیانین است که می‌تواند از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کند. نیترات‌های که به عنوان مواد نگهدارنده در گوشت استفاده می‌شوند، احتمال دارد با ترکیب شدن در بدن منجر به تشکیل ترکیبات نیتروسامین شوند که در بدن به سرطان تبدیل می‌شوند. آب لبو به کاهش یا جهش سلول‌های ناشی از این ترکیبات کمک می‌کند. / همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده