عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

قسام اظهارات یکی دیگر از اسرای صهیونیستِ کشته‌شده را منتشر کرد

قسام اظهارات یکی دیگر از اسرای صهیونیستِ کشته‌شده را منتشر کرد گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) در ویدیویی اظهارات یکی دیگر از ۶ اسیر صهیونیستِ به هلاکت‌رسیده را که جنازه آنها اخیرا در جنوب رفح پیدا شد منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) مطابق وعده‌ای که روز گذشته داده بود، ویدیویی ضبط‌شده را از اظهارات یکی دیگر از ۶ اسیر صهیونیستِ به هلاکت‌رسیده که جنازه آنها اخیراً در جنوب رفح پیدا شد منتشر کرد.

این اسیر صهیونیست «اوری دانینو» نام دارد و در اظهارات خود به شدت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، کابینه وی و شورای امنیت داخلی این رژیم انتقاد می‌کند.

دانینو بیان می‌کند: کابینه «اسرائیل» و شورای امنیت (داخلی) در حمایت از ما شکست خوردند و امروز تلاش می‌کنند که در اقدامات نجات شکست‌خورده و بمباران هوایی، ما را یکی پس از دیگری بُکُشند.

این اسیر صهیونیست به هلاکت‌رسیده در اظهارات ضبط‌شده خود پیش از هلاکتش می‌گوید: زمانی که ما تنها بودیم و نمی‌دانستیم به کجا فرار کنیم، کابینه نتانیاهو کجا بودند؟

همچنین گردان‌های قسام در پایان این ویدیو ضمن تاکید بر اندک‌بودن زمان برای آزادی اسرای صهیونیست، اعلام کرد که توافق مبادله اسرا برابر با آزادی و زنده‌ماندن اسرای صهیونیست و فشار نظامی برابر با مرگ آنان و شکست صهیونیست‌ها است.

شب گذشته نیز گردان‌های قسام پیام ویدیویی ضبظ‌شده‌ای را از یکی دیگر از این ۶ اسیر صهیونیست به نام «عیدان یروشلمی» منتشر کرد.

عیدان یروشلمی در پیام ویدئویی خود در سخنانی از بنیامین نتانیاهو می‌خواهد به وعده‌اش در امضای آتش بس و توافق مبادله اسرا پایبند باشد.

در این پیام ویدئویی، این اسیر زن صهیونیست خطاب به نتانیاهو درباره شروط منصفانه حماس در مبادله اسرا می‌گوید: «شالیط (سرباز صهیونیست) را در جریان مبادله اسرای فلسطینی با حماس در مقابل ۱۰۰۰ اسیر فلسطینی آزاد کردی، اما اکنون حماس فقط برای آزادی اسرا ۲۵۰ نفر را درخواست کرده است»./ مهر

کلمات کلیدی: حماس غزه اسرا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار