جزئیات اجرای طرح کارت معلم و مزایای جانبی فرهنگیان آموزش و پرورش  جزئیات جلسه علنی پرونده کلاهبرداری «موبایل استقلال» با ۴۰۰۰ مال باخته / شاکیان چه گفتند؟ موارد منع استخدام دانشجومعلمان ١۴٠۴ میانگین معدل دانش‌آموزان کشور؛ زنگ خطر برای آموزش ایران ابراز نگرانی از افزایش انتقال اچ‌آی‌وی و هپاتیت در پی رواج تتو و پرسینگ استرداد کلاهبردار ۱۶۴ هزار دلاری به کشور آخرین اخبار تعطیلی پنجشنبه ادارات/ تعطیلی پنجشنبه ها از کی اجرا می شود؟ سردی زودهنگام پاییز/ کاهش محسوس دما در شش استان کشور تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ لغو شد؟  مدارس خوزستان تعطیل شد؛ تاخیر در آغاز به کار ادارات ۶ شهرستان گزینه نهایی هیات امنا برای ریاست دانشگاه آزاد مشخص شد توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره اجباری شدن پیش دبستانی مجوز استخدام ۶۳۵ عضو هیأت علمی پیمانی صادر شد اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ اعلام شد تاریخ جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ نتایج المپیاد دانشجویی ۱۴۰۴

باغ‌وحش صفادشت تعطیل شد | فرار مار، مرگ مارال و آسیب دیدگی توله شیر از شدت گرسنگی + تصاویر

مدیرعامل باغ‌وحش صفادشت از تعطیلی باغ وحش و جلوگیری از حضورش در باغ وحش به علت تصرف عدوانی خبر داد و گفت: حیوانات باغ وحش صفا دشت وضعیت مناسبی ندارند و در ۵ روز گذشته شاهد فرار مار، مرگ مارال و آسیب دست توله شیر در اثر گرسنگی هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۲۵۹۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا شرفی با اشاره به پلمب درب‌های باغ وحش صفا دشت اظهار داشت: باغ وحش صفا دشت بر اساس دستور قضایی و حکم صادره از حدود ۵ روز پیش تعطیل و اجازه تردد به داخل مرکز را ندارم.

وی افزود: باغ وحش صفادشت بعد از چندین سال فعالیت به علت تصرف عدوانی تعطیل شد و با توجه به اینکه نماینده شهرداری مسئولیت نگهداری از حیوانات را دارد و مالک فعلی این مجموعه تنها مدعی ملک است، باید حیوانات به محل دیگری منتقل شوند، اما همچنان محل مناسبی برای انتقال حیوانات پیدا نشده است.

مدیرعامل باغ‌وحش صفادشت در ادامه از عدم رسیدگی به حیوانات باغ وحش گلایه کرد و گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵ روز از پلمب این مجموعه گذشته و بر اساس اطلاعات به دست آمده از داخل مجموعه و صورت‌جلسه تحویلی، فرار مار، مرگ مارال و آسیب دست توله شیر در اثر گرسنگی اتفاق افتاده است.

شرفی با تأکید بر اینکه رسیدگی به حیوانات وحشی نیاز به تخصص و مهارت دارد و اداره این مجموعه باید توسط متخصصین امر انجام شود، تصریح کرد: باغ وحش صفا دشت پس از کرونا در حال پیشرفت بود و در چند وقت اخیر حیوانات خاصی از هزینه شخصی اینجانب به مرکز منتقل شدند، اما در حال حاضر حیوانات این مجموعه در شرایط مناسبی نیستند.

مدیرعامل باغ‌وحش صفادشت در پایان خاطرنشان کرد: اینجانب در حدود ۸ سال بابت در اختیار گرفتن این مجموعه قراردادی را با شهرداری با عنوان مشارکت به ثبت رساندم و صدور حکم تصرف عدوانی با توجه به کاربری این اراضی مورد قبول اینجانب نیست. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر