سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

افزایش ۵۰۰ درصدی موارد آبله میمون در آفریقا

بر اساس گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا، موارد تایید شده mpox (آبله میمون) در آفریقا امسال در مقایسه با سال گذشته بیش از ۵۰۰ درصد افزایش یافته و ۱۹ کشور را درگیر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از شینهوا، «نگاشی نگونگو»، رئیس ستاد و رئیس دفتر اجرایی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا، طی یک جلسه توجیهی، گفت که آفریقا از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۸۰۹۳ مورد ابتلاء به mpox را گزارش کرده است که بیش از ۱۰۴۸ مورد منجر به مرگ شده است.

نگونگو گفت: «وقتی ما مورد‌های تأیید شده گزارش شده در سال جاری را با کل سال ۲۰۲۳ مقایسه می‌کنیم، بیش از ۵۰۰ درصد افزایش یافته، و وضعیت هنوز تحت کنترل نیست. ما هنوز به طور کلی در روند صعودی هستیم.»

موریس آخرین کشور آفریقایی بود که موارد ابتلاء به mpox را گزارش کرد و تعداد کل کشور‌های مبتلا را به ۱۹ کشور رساند. داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا همچنین نشان می‌دهد که منطقه آفریقای مرکزی بیشترین آسیب را از شیوع این بیماری داشته است و ۸۵.۷ درصد از کل موارد گزارش شده و ۹۹.۵ درصد مرگ و میر‌ها را شامل می‌شود.

در هفته گذشته، قاره آفریقا ۲۷۶۶ مورد جدید، ۱۲۵۴ مورد تأیید شده و ۳۴ مورد مرگ جدید را گزارش کرد. وی گفت که جمهوری دموکراتیک کنگو و بوروندی ۹۴ درصد از کل موارد تأیید شده جدید را تشکیل می‌دهند.

آژانس مراقبت‌های بهداشتی تخصصی اتحادیه آفریقا همچنین نسبت به افزایش اخیر موارد mpox در لیبریا و اوگاندا ابراز نگرانی کرد. به گفته نگونگو، برخی از عوامل خطری که در گسترش سریع mpox در اوگاندا نقش دارند، مربوط به انتقال برون مرزی و جنسی ویروس است.

Mpox، معروف به آبله میمون، اولین بار در سال ۱۹۵۸ در میمون‌های آزمایشگاهی شناسایی شد. این یک بیماری ویروسی نادر است که معمولاً از طریق مایعات بدن، قطرات تنفسی و سایر مواد آلوده منتشر می‌شود. این عفونت معمولاً باعث تب، بثورات پوستی و تورم غدد لنفاوی می‌شود.

در اواسط ماه اوت، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا شیوع مداوم mpox در آفریقا را یک اورژانس بهداشت عمومی برای امنیت قاره اعلام کرد. بلافاصله پس از آن، سازمان جهانی بهداشت نیز mpox را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی بین المللی اعلام کرد و بالاترین سطح هشدار جهانی خود را برای mpox برای دومین بار در دو سال گذشته فعال کرد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار