سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین

آغاز نشست فتح و حماس در قاهره | تلاش مصر برای برقراری آتش‌بس

یک منبع امنیتی مصر از آغاز نشست هیأت‌های فتح و حماس در قاهره درباره نوار غزه و «انعطاف این دو جنبش درباره پیشنهاد قاهره» در حالی خبر داد که چهره‌های حماس می‌گویند نتانیاهو با هدف وقت کشی، تعلل می‌کند و از مذاکرات به عنوان پوششی برای ادامه تجاوزش بهره می‌برد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع امنیتی مصر با اشاره به آغاز نشست هیأت‌های فتح و حماس از امروز در قاهره گفت که این نشست‌ها مربوط به فلسطینیان است و هدف از تلاش‌های مصر نیز ایجاد اتحاد بین فلسطینیان و کاهش درد و رنج ملت فلسطین است.

این منبع مصری که به نام وی اشاره‌ای نشده است، گفت که جنبش‌های فتح و حماس، انعطاف و نرمش بیشتری در خصوص پیشنهاد قاهره برای تشکیل «کمیته پشتیبانی جمعی مدیریت امور نوار غزه» وابسته به تشکیلات خودگردان با عضویت افراد مستقل، نشان دادند.

این منبع مصری همچنین گفت که حماس بر یکپارچگی و عدم تقسیم‌بندی مذاکرات با رژیم صهیونیستی تأکید دارد چرا که بیم آن می‌رود که پس از تحویل اسرای صهیونیست، این رژیم حملات را ازسر گیرد.

شبکه اسکای نیوز عربی نیز به نقل از یک منبع مصری گزارش داد: قاهره به تلاش‌های خود با طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی برای رسیدن به آتش‌بس در غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه بیشتر به این باریکه ادامه می‌دهد.

هیات حماس و میانجی‌های مصر دو هفته قبل جلسه‌ای، برگزار و موافقت کرده بودند که پس از بررسی پیشنهادات با رهبران خود، دوباره با یکدیگر دیدار کنند.

چند ساعت پیش و در همین پیوند، یک عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با اشاره به فریبکارانه بودن پیشنهاد آتش بس چند روزه، تاکید کرد رژیم صهیونیستی و آمریکا به بازی تبادل نقش در لبنان نیز مانند غزه ادامه می‌دهند. / ایرنا

کلمات کلیدی: حماس مصر فتح
مطالب مرتبط
ارسال نظر