آغاز نشست فتح و حماس در قاهره | تلاش مصر برای برقراری آتش‌بس-راهبرد معاصر
ادای احترام پزشکیان به تندیس شاه اسماعیل سامانی در دوشنبه عراق برای پایان دادن واردات گاز از ایران با بریتانیا قرارداد نفتی عظیم امضا می‌کند ببینید / ضرب و شتم نخست‌وزیر اسبق گرجستان العامری: نخست‌وزیر عراق درخواست آمریکا برای انحلال الحشد الشعبی را تکذیب کرد تلویزیون رژیم اسرائیل: احتمالا توافق غزه امشب امضا می‌شود بیانیه ارتش یمن درباره حمله به ناو آمریکایی در شمال دریای سرخ ارتش یمن: تل‌آویو و نیروگاه برق ایلات را هدف قرار دادیم نتانیاهو: منتظر پاسخ حماس هستیم تا فورا توافق را اعلام کنیم عراقچی: در سفر رئیس جمهور به تاجیکستان ۲۰ تفاهمنامه امضا می‌شود/ هیچ وقت با مذاکره هسته‌ای مشکلی نداشتیم رئیس جمهور لبنان: هیچ مانعی نباید بر سر راه تشکیل دولت قرار گیرد وقوع انفجار مهیب در دمشق ایران و عربستان تفاهم نامه امضا کردند نواف سلام کیست؟ پزشکیان فردا عازم تاجیکستان و روسیه می‌شود دستیار پوتین: روسیه هرگز سرزمین‌های جدید را رها نخواهد کرد

آغاز نشست فتح و حماس در قاهره | تلاش مصر برای برقراری آتش‌بس

یک منبع امنیتی مصر از آغاز نشست هیأت‌های فتح و حماس در قاهره درباره نوار غزه و «انعطاف این دو جنبش درباره پیشنهاد قاهره» در حالی خبر داد که چهره‌های حماس می‌گویند نتانیاهو با هدف وقت کشی، تعلل می‌کند و از مذاکرات به عنوان پوششی برای ادامه تجاوزش بهره می‌برد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع امنیتی مصر با اشاره به آغاز نشست هیأت‌های فتح و حماس از امروز در قاهره گفت که این نشست‌ها مربوط به فلسطینیان است و هدف از تلاش‌های مصر نیز ایجاد اتحاد بین فلسطینیان و کاهش درد و رنج ملت فلسطین است.

این منبع مصری که به نام وی اشاره‌ای نشده است، گفت که جنبش‌های فتح و حماس، انعطاف و نرمش بیشتری در خصوص پیشنهاد قاهره برای تشکیل «کمیته پشتیبانی جمعی مدیریت امور نوار غزه» وابسته به تشکیلات خودگردان با عضویت افراد مستقل، نشان دادند.

این منبع مصری همچنین گفت که حماس بر یکپارچگی و عدم تقسیم‌بندی مذاکرات با رژیم صهیونیستی تأکید دارد چرا که بیم آن می‌رود که پس از تحویل اسرای صهیونیست، این رژیم حملات را ازسر گیرد.

شبکه اسکای نیوز عربی نیز به نقل از یک منبع مصری گزارش داد: قاهره به تلاش‌های خود با طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی برای رسیدن به آتش‌بس در غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه بیشتر به این باریکه ادامه می‌دهد.

هیات حماس و میانجی‌های مصر دو هفته قبل جلسه‌ای، برگزار و موافقت کرده بودند که پس از بررسی پیشنهادات با رهبران خود، دوباره با یکدیگر دیدار کنند.

چند ساعت پیش و در همین پیوند، یک عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با اشاره به فریبکارانه بودن پیشنهاد آتش بس چند روزه، تاکید کرد رژیم صهیونیستی و آمریکا به بازی تبادل نقش در لبنان نیز مانند غزه ادامه می‌دهند. / ایرنا

کلمات کلیدی: حماس مصر فتح
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار