سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

مسدودی راه‌های مواصلاتی پاراچنار؛ مردم در آستانه قحطی هستند

مسدودی راه‌های مواصلاتی پاراچنار؛ مردم در آستانه قحطی هستند جاده اصلی به منطقه «کرم» به دلیل ناامنی‌ها و حملات گروه‌های تندرو علیه شیعیان به مدت ۷۳ روز متوالی همچنان بسته باقی مانده و ساکنان پاراچنار در آستانه قحطی قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۲ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 22
کد خبر: ۲۶۶۳۸۴
مسدودی راه‌های مواصلاتی پاراچنار؛ مردم در آستانه قحطی هستند

به گزارش راهبرد معاصر، جاده اصلی در منطقه «کرم» به دلیل ناامنی‌ها و حملات گروه‌های تندرو علیه شیعیان به مدت 73 روز متوالی بسته باقی مانده و ساکنان پاراچنار اکنون در آستانه قحطی قرار دارند.

به گزارش «اکسپرس تریبون» جاده‌های ارتباطی منطقه کرم به مدت 73 روز بر روی تردد انواع وسائل نقلیه بسته شده‌ است. این مسأله زنجیره تأمین به منطقه بالای کرم را کاملاً مختل کرده و حدود 400 هزار نفر ساکنان این منطقه را در وضعیت بحرانی قرار داده است.

گزارش افزود بسته شدن جاده‌ها منجر به کمبود شدید نیازهای اساسی در این منطقه، از جمله غذا، دارو، سوخت و گاز مایع شده و منابع موجود نیز به طور کامل تمام شده است.

از سوی دیگر به دلیل عدم دسترسی به سوخت، تمام مؤسسات آموزشی دولتی و خصوصی در منطقه بالای کرم تعطیل شده‌اند. دستگاه‌های خودپرداز نیز بدون وجه نقد هستند و این مسئله به مشکلات شهروندان افزوده است. هتل‌ها، نانوایی‌ها و مغازه‌های فروش میوه و سبزیجات نیز مجبور به تعطیلی شده‌اند.

مقامات مرزی گزارش داده‌اند هیچگونه حرکتی از طریق مرز خرقه‌چی پاکستان و افغانستان نیز انجام نمی‌شود. بیمارستان‌ها با کمبود شدید دارو مواجه هستند که منجر به مرگ بیماران، از جمله کودکان شده است.

ذوالفقار علی یک پزشک در این منطقه اظهار داشت دولت ایالتی، دولت پنجاب و آمبولانس هوایی در تلاش هستند تا بحران را با ارسال دارو از مسیر هوایی برطرف کنند.

در همین حال، شهروندان منطقه کرم دست به اعتصاب زده‌اند و خواستار بازگشایی فوری جاده‌ها و تأمین غذا و دارو برای جمعیت محاصره شده هستند.

پیش از این اهالی منطقه همچنین اظهارات مقامات دولتی پاکستان مبنی بر تأمین منابع کافی کالاهای اساسی را «گمراه‌کننده» خوانده و اعلام کردند که مؤسسات آموزشی در این منطقه قبایلی و ناآرام از جمعه تعطیل خواهند شد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار