روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

اگر قصد کاهش وزن دارید، هرگز صبحانه را حذف نکنید

مطالعه‌ای که رژیم غذایی و سلامت ۴۰۰ فرد بزرگسال را طی سه سال پیگیری کرده است، نشان داده که افرادی که این میزان کالری را در صبحانه دریافت می‌کنند، شاخص توده بدنی (BMI) کمتری نسبت به افرادی که خیلی کم یا خیلی زیاد می‌خورند دارند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۱۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 02
کد خبر: ۲۶۷۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیا اقلام غذایی "پُر پروتئین" مانند پروتئین بار‌ها واقعاً سالم هستند؟ یک مطالعه از اسپانیا بر ارزش غذایی آنها شک می‌کند.

آنها توصیه می‌کنند که افرادی که رژیم دارند، باید بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از انرژی روزانه خود را در وعده صبحانه دریافت کنند. این مقدار معادل ۵۰۰ تا ۷۵۰ کالری برای مردان و ۴۰۰ تا ۶۰۰ کالری برای زنان است.

مطالعه‌ای که رژیم غذایی و سلامت ۴۰۰ فرد بزرگسال را طی سه سال پیگیری کرده است، نشان داده که افرادی که این میزان کالری را در صبحانه دریافت می‌کنند، شاخص توده بدنی (BMI) کمتری نسبت به افرادی که خیلی کم یا خیلی زیاد می‌خورند دارند.

در این مطالعه که در مجله The Journal of Nutrition, Health and Aging منتشر شده، داده‌های ۳۸۳ فرد ۵۵ تا ۷۵ ساله در یک بیمارستان در بارسلونا مقایسه شد. تمام شرکت‌کنندگان چاق بوده و دچار سندرم متابولیک بودند، مجموعه‌ای از شرایطی که خطر مشکلات قلبی و دیابت را افزایش می‌دهد.

دانشمندان دریافتند افرادی که خیلی کم یا خیلی زیاد در صبحانه می‌خورند، بین ۲ تا ۳.۵ درصد شاخص توده بدنی بالاتری نسبت به افرادی که میزان مناسبی می‌خورند دارند.

همچنین اندازه دور کمر – معیاری برای اندازه‌گیری چربی در اطراف اندام‌های حیاتی – در افرادی که صبحانه کمی یا زیادی می‌خورند، ۲ تا ۴ درصد بیشتر بود.

آنالیز آزمایش‌های خونی نشان داد که این افراد سطح بالاتری از چربی در خون خود دارند که این امر یک عامل خطر برای بیماری‌های قلبی محسوب می‌شود.

اهمیت کیفیت صبحانه

به گفته پروفسور آلوارو هرنائز، یکی از نویسندگان این مطالعه: «صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی روز است، اما آنچه و چگونه آن را می‌خورید نیز اهمیت دارد.»

او تأکید کرد که مصرف مقدار مناسبی از صبحانه و همچنین اطمینان از کیفیت غذایی آن، برای سلامت قلبی و عروقی حیاتی است.

محدودیت‌های مطالعه

نویسندگان این مطالعه اذعان کردند که این تحقیق مشاهده‌ای بوده و بنابراین نمی‌تواند رابطه علی و معلولی را ثابت کند. همچنین داده‌های مربوط به صبحانه از طریق پرسش از شرکت‌کنندگان جمع‌آوری شده که می‌تواند تحت تأثیر حافظه یا صداقت آنها باشد.

این مطالعه تأکید می‌کند که صبحانه با کیفیت و میزان مناسب می‌تواند نقش مهمی در کاهش وزن و بهبود سلامت عمومی داشته باشد. / دیلی میل

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده