شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

علی‌اف: بایدن روابط واشنگتن و باکو را وارد بحران کرد

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان ضمن انتقاد از رویکرد‌های «سوگیرانه» رئیس‌جمهور سابق آمریکا علیه باکو، گفت کاخ سفید در دوران ریاست‌جمهوری «جو بایدن» روابط واشنگتن و باکو را درگیر بحران کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۷۱
علی‌اف: بایدن روابط واشنگتن و باکو را وارد بحران کرد

به گزارش راهبرد معاصر، «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان گفت که در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه سابق آمریکا، کاخ سفید نگرش سوگیرانه‌ای علیه باکو داشت و این باعث شد روابط آمریکا با جمهوری آذربایجان وارد بحران شود.

علی‌اف که در حاشیه اجلاس اقتصادی «داووس» با «جانی مور» رئیس کنگره رهبران مسیحی آمریکا دیدار می‌کرد، اعمال دوباره بند ۹۰۷ قانون «حمایت از آزادی» ایالات متحده را نشان‌دهنده «ناسپاسی» ایالات متحده دانست.

بند ۹۰۷ در قانون حمایت از آزادی ایالات متحده یک بند قانونی تصویب‌شده توسط سنای آمریکاست که هر نوع کمک مستقیم آمریکا به دولت جمهوری آذربایجان را ممنوع کرده است. روسای جمهور ایالات متحده از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۳ با مجوز سنا، این تحریم را نادیده گرفتند.

بااین‌حال، در پاییز ۲۰۲۳ با تصویب قانون حمایت از ارمنستان در سنای آمریکا، بار دیگر کمک‌های خارجی ایالات متحده به باکو در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ محدود شد و حتی رئیس‌جمهور ایالات متحده نیز اجازه معاف‌کردن باکو از این محرومیت را ندارد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار