جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است

اسکایپ تعطیل می‌شود؟

زمزمه‌های تعطیلی اسکایپ، این شبکه محبوب تماس تصویری و صوتی کاربران فضای مجازی، باعث حیرت فعالان این حوزه شده است. اما حقیقت ماجرا چیست؟ در این گزارش، جزئیات تعطیلی اسکایپ را شرح داده‌ایم، با ما همراه باشید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسکایپ به‌عنوان یکی از سرویس‌های ارتباطی محبوب همواره مورد استقبال کاربران فضای مجازی به ویژه استفاده کنندگان از بستر تماس تصویری و صوتی اینترنتی مطرح بوده است. 

 

شبکه اجتماعی اسکایپ متعلق به شرکت مایکروسافت است که علاقمندان بسیاری در فضای مجازی به ویژه در حوزه ارتباط تصویری اینترنتی دارد.

 

حالا خبرهایی به گوش می‌رسد که حکایت از تعطیلی شبکه اجتماعی اسکایپ دارد، ظاهراً مسئولان این بستر ارتباطی محبوب قصد تغییر و تحولاتی در استفاده از اسکایپ دارند. در ادامه این گزارش با ما همراه باشید تا از جزئیات خبر تعطیلی اسکایپ مطلع شوید.

 

شبکه اجتماعی اسکایپ تعطیل می‌شود؟

 

مایکروسافت اعلام کرد که اسکایپ، یکی از قدیمی‌ترین سرویس‌های تماس تصویری اینترنتی، به زودی از دسترس کاربران خارج خواهد شد.

 

زمان تعطیلی اسکایپ

 

بر اساس اعلام مایکروسافت اسکایپ به عنوان یک سرویس‌ تماس تصویری اینترنتی قدیمی، از ماه مه (اردیبهشت) دیگر در دسترس نخواهد بود.

 

شرکت مایکروسافت توضیح داده است که اسکایپ (Skype)، سرویس تماس ویدیویی و صوتی اینترنتی که در دهه ۲۰۰۰ به یکی از روش‌های اصلی ارتباط تبدیل شده بود، از ماه مه به‌طور رسمی متوقف خواهد شد.

 

این شرکت در شبکه اجتماعی ایکس تأیید کرد که کاربران می‌توانند با اطلاعات ورود خود به نسخه رایگان مایکروسافت تیمز دسترسی داشته باشند.

 

قابلیت‌های اسکایپ

 

اسکایپ که در سال ۲۰۰۳ میلادی (۱۳۸۲ شمسی) در استونی راه‌اندازی شد، به‌سرعت به عنوان راهی برای برقراری تماس‌های رایگان در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرد؛ قابلیتی که در دوران تماس‌های بین‌المللی هزینه‌بر، بسیار ارزشمند محسوب می‌شد.

 

این موفقیت باعث شد شرکت‌ای بی (eBay) در سال ۲۰۰۵ میلادی (۱۳۸۴ شمسی) این سرویس را با مبلغ ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بخرد؛ اما این همکاری موفقیت‌آمیز نبود و در سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۹)،‌ای بی سهم ۶۵ درصدی خود را به یک گروه سرمایه‌گذاری به قیمت یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار واگذار کرد.

 

اسکایپ تعطیل می‌شود؟

 

شرکت مایکروسافت در سال ۲۰۱۱ (۱۳۹۰) اسکایپ را با پرداخت ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خریداری کرد که در آن زمان بزرگ‌ترین معامله تاریخ این شرکت محسوب می‌شد. این سرویس به‌تدریج در محصولات دیگر مایکروسافت از جمله مجموعه آفیس و سیستم‌عامل ویندوز فون ادغام شد.

 

جف تیپر، رئیس پلتفرم‌های مشارکتی مایکروسافت ۳۶۵، در یک پست وبلاگی اعلام کرد: اسکایپ نقش مهمی در شکل‌دهی به ارتباطات مدرن داشته و لحظات ارزشمندی را رقم زده است. ما مفتخریم که بخشی از این مسیر بوده‌ایم. اکنون با اشتیاق به آینده و فرصت‌های جدیدی که تیمز ارائه می‌کند، نگاه می‌کنیم و متعهد به حفظ ارتباط کاربران به روش‌هایی نوین و معنادار هستیم.

 

با وجود افزایش استفاده از پلتفرم‌های ارتباطی در دوران همه‌گیری کرونا، اسکایپ در سال‌های اخیر شاهد کاهش محبوبیت خود بوده است.

 

سرویس‌هایی مانند زوم، گوگل میت و سیسکو وبکس رشد چشمگیری داشتند و رقابت اسکایپ با برنامه‌هایی مانند فیس‌تایم اپل و واتس‌اپ متا دشوارتر شد. در همین حال، مایکروسافت سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای را در تیمز انجام داد، که قابلیت‌های مشابهی با اسکایپ ارائه می‌کند.

 

با تعطیلی اسکایپ، یکی از قدیمی‌ترین و نمادین‌ترین سرویس‌های ارتباط تصویری به پایان راه خود می‌رسد، اما میراث آن در دنیای ارتباطات دیجیتال باقی خواهد ماند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار