قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت یکی از ترفند‌های کلاهبرداری برای دسترسی به اطلاعات اشخاص است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 02
کد خبر: ۲۷۲۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از قوه قضاییه، ابوالفضل نیکوکار با بیان اینکه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت به طور معمول حاوی یک لینک هستند که دارندگان سهام عدالت را به یک درگاه غیررسمی هدایت می‌کند، اظهار کرد: در این درگاه، از دارندگان سهام عدالت خواسته می‌شود که اطلاعات شخصی مانند کد ملی، شماره حساب و رمز دوم کارت بانکی خود را وارد کنند و سپس کلاهبرداران پس از دریافت این اطلاعات، از آنها برای برداشت غیرمجاز از حساب بانکی دارندگان سهام عدالت سوءاستفاده می‌کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران افزود: این پیام‌ها ممکن است ظاهراً معتبر به نظر برسند، اما در پشت پرده یک کلاهبرداری بزرگ نهفته است؛ کلاهبرداران با ارسال پیامکی به دارندگان سهام عدالت، آنها را فریب می‌دهند که سود سهام خود را دریافت کنند؛ البته کلاهبرداران سهام عدالت تنها به این شیوه اکتفا نکرده‌اند و در روش دیگر خود با ارسال پیامک جعلی با عنوان "ابلاغیه قضایی" حساب‌های بانکی دیگری را در قبضه خود قرار می‌دهند.

وی گفت: در این شیوه کلاهبرداری افراد برای مشاهده ابلاغیه روی لینک موجود در پیامک کلیک می‌کنند و با پرداخت مبلغ ناچیزی در قبال مشاهده ابلاغیه کلیه اطلاعات کارت بانکی فرد را دریافت کرده و نسبت به برداشت موجودی حساب اقدام می‌کنند.

نیکوکار خاطرنشان کرد: در این راستا به شهروندان هشدار داده تا از طریق لینک‌ها و شماره‌های جعلی به دام کلاهبردارانی که به دنبال دسترسی به اطلاعات اشخاص هستند، دچار نشوند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر