ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

توضیح مجمع تشخیص مصلحت درباره بررسی جداگانه CFT و پالرمو

سخنگوی مجمع تشخیص اعلام کرد: تصمیم مجمع برای بررسی جداگانه کنوانسیون‌های CFT و پالرمو از موضوع FATF، بر اساس نامه‌ای است که به درخواست رئیس‌جمهور و با موافقت و ابلاغ رهبری انقلاب به مجمع ارسال شده و ماموریت مجمع صرفا بررسی همین دو کنوانسیون است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 20
کد خبر: ۲۷۴۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن دهنوی در پاسخ به توئیت مجید شاکری درباره انتقاد از بررسی جداگانه کنوانسیون‌های پالرمو و CFT از موضوع FATF، نوشت:

«‏۱. شما می‌دانید که طبق قانون اساسی، مجمع تشخیص مصلحت نظام در موارد اختلافی بین مجلس و شورای نگهبان ورود می‌کند و در این مورد، مصوبه مجلس، پیوستن ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و CFT بوده است. به همین دلیل، بررسی دقیق و گام‌به‌گامِ هر یک از این لوایح ضروری‌ست.

۲. تصمیم مجمع در خصوص بررسی جداگانه کنوانسیون‌های CFT و پالرمو از موضوع FATF، بر اساس نامه‌ای‌ست که به درخواست رئیس‌جمهور و با موافقت و ابلاغ مقام معظم رهبری به مجمع ارسال شده که در آن، ماموریت مجمع صرفا بررسی همین دو کنوانسیون بوده است.

‏۳. این نوع بررسیِ مجزا نه‌تنها منافاتی با کلیت FATF ندارد، بلکه اقدامی ضروری برای رعایت مصالح نظام است. پذیرش و انجام اقدامات ۴۱ گانه FATF نه به مجمع ارجاع شده و نه مجمع، محل اظهار نظر در مورد آن به شمار می‌رود. در نهایت، مجمع از همه نقد‌ها و دیدگاه‌های کارشناسی استقبال می‌کند.»/ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر