شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. کین سه‌شنبه پیش از حضور در جلسه استماع سنای آمریکا در بیانیه‌ای گفت: شاید نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از ایران کافی نباشد و ممکن است که رویکردی مشتمل بر تعامل دیپلماتیک و مشوق‌های اقتصادی، ضروری باشد.

 

وی این اظهارات را در پاسخ مکتوب ۸۹ صفحه‌ای به پرسش‌های سنای آمریکا در مورد مسائل گوناگون ارائه کرد.

 

به نوشته بلومبرگ، پاسخ کین دیپلماتیک‌تر از سیاستی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران نشان داده است.

 

در همین حال، تارنمای «موسسه نیروی دریایی آمریکا» نیز بخشی از پرسش‌های سنا و پاسخ‌های کین را منتشر کرد.

 

کین در پاسخ به این پرسش که «ارزیابی شما از تهدید نظامی روسیه، چین، ایران و کره شمالی چیست؟» نوشت: روسیه، چین، ایران و جمهوری دموکراتیک خلق کره اهداف گسترده مشابهی دارند و در سطوح دوجانبه و گاهی سه‌جانبه در زمینه‌های فروش سلاح، دور زدن تحریم‌ها و رزمایش‌های محدود نظامی با یکدیگر تعامل دارند.

 

وی افزود: اما این کشور‌ها به مثابه یک بلوک عمل نمی‌کنند و به سمت یک ائتلاف مشابه ناتو حرکت نمی‌کنند. از لحاظ نظامی، روسیه احتمالا به دلیل مهمات و سربازان کره شمالی و مسلح شدن با پهپاد‌هایی که ایران ارائه کرده، برای ادامه جنگ اوکراین جسورتر شده است.

 

این مقام نظامی گفت: تهران به دنبال تقویت روابط دوجانبه با سایر دشمنان آمریکاست تا منافع حداکثری دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی کسب کند.

 

رویترز نیز در گزارشی نوشت که کین در جلسه استماع سنا تلاش کرد تا به قانونگذاران آمریکایی اطمینان دهد که تحت تاثیر مسائل سیاسی قرار نمی‌گیرد.

 

این گزارش افزود: اطلاعاتی زیادی در مورد مواضع کین در مسائل کلان وجود ندارد، اما وی گفت که با رویکرد ترامپ مبنی بر اینکه ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، موافق است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار