رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. کین سه‌شنبه پیش از حضور در جلسه استماع سنای آمریکا در بیانیه‌ای گفت: شاید نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از ایران کافی نباشد و ممکن است که رویکردی مشتمل بر تعامل دیپلماتیک و مشوق‌های اقتصادی، ضروری باشد.

 

وی این اظهارات را در پاسخ مکتوب ۸۹ صفحه‌ای به پرسش‌های سنای آمریکا در مورد مسائل گوناگون ارائه کرد.

 

به نوشته بلومبرگ، پاسخ کین دیپلماتیک‌تر از سیاستی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران نشان داده است.

 

در همین حال، تارنمای «موسسه نیروی دریایی آمریکا» نیز بخشی از پرسش‌های سنا و پاسخ‌های کین را منتشر کرد.

 

کین در پاسخ به این پرسش که «ارزیابی شما از تهدید نظامی روسیه، چین، ایران و کره شمالی چیست؟» نوشت: روسیه، چین، ایران و جمهوری دموکراتیک خلق کره اهداف گسترده مشابهی دارند و در سطوح دوجانبه و گاهی سه‌جانبه در زمینه‌های فروش سلاح، دور زدن تحریم‌ها و رزمایش‌های محدود نظامی با یکدیگر تعامل دارند.

 

وی افزود: اما این کشور‌ها به مثابه یک بلوک عمل نمی‌کنند و به سمت یک ائتلاف مشابه ناتو حرکت نمی‌کنند. از لحاظ نظامی، روسیه احتمالا به دلیل مهمات و سربازان کره شمالی و مسلح شدن با پهپاد‌هایی که ایران ارائه کرده، برای ادامه جنگ اوکراین جسورتر شده است.

 

این مقام نظامی گفت: تهران به دنبال تقویت روابط دوجانبه با سایر دشمنان آمریکاست تا منافع حداکثری دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی کسب کند.

 

رویترز نیز در گزارشی نوشت که کین در جلسه استماع سنا تلاش کرد تا به قانونگذاران آمریکایی اطمینان دهد که تحت تاثیر مسائل سیاسی قرار نمی‌گیرد.

 

این گزارش افزود: اطلاعاتی زیادی در مورد مواضع کین در مسائل کلان وجود ندارد، اما وی گفت که با رویکرد ترامپ مبنی بر اینکه ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، موافق است./ ایرنا

ارسال نظر