آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین

دستیار ریاست‌جمهوری روسیه، گفت: در دیدار پوتین و ویتکاف، درباره احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین گفت‌و‌گو و رایزنی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 25
کد خبر: ۲۷۶۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوری اوشاکوف ضمن اشاره به مدت زمان گفت‌و‌گو‌ها میان رئیس‌جمهور این کشور و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، آن را دیداری «مفید و سازنده» خواند.

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه جهت دیدار و مذاکره با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه وارد مسکو شد و اندکی پیش خبرنگاران روسی اعلام کردند که کاروان حامل ویتکاف، کاخ کرملین را ترک کرده‌اند.

«یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به این دیدار اظهار کرد: «دیدار میان رئیس‌جمهور پوتین و ویتکاف، سه ساعت به طول انجامیده و همچنین این دیدار مفید و سازنده بوده است.»

وی افزود: «طی این دیدار، درباره احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین گفت‌و‌گو و رایزنی شد.»

اوشاکوف در رابطه با این دیدار و همچنین روابط آتی روسیه و آمریکا و مواضع طرفین در قبال اوکراین بیان کرد: «نشست پوتین و ویتکاف به نزدیک‌تر کردن مواضع روسیه و آمریکا نه تنها در مورد اوکراین، بلکه در مورد سایر مسائل بین‌المللی نیز کمک می‌کند.»

دستیار پوتین تاکید کرد: «بر اساس توافق شکل گرفته میان روسای جمهور روسیه و ایالات متحده، گفت‌وگوی سازنده روسیه و آمریکا در سطوح مختلف به فعال‌ترین حالت ممکن ادامه خواهد یافت.»

ویتکاف پیش از این در سال جاری سه بار با ولادیمیر پوتین دیدار کرده، در حالی‌که رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش برای میانجیگری آتش‌بس میان کی‌یف و مسکو بوده است.

لازم به ذکر است که تازه‌ترین سفر ویتکاف به مسکو یک روز پس از آن صورت گرفت که ترامپ حمله موشکی و پهپادی اخیر روسیه به کی‌یف را محکوم، اما با این حال اعلام کرد که مذاکرات صلح «پیشرفت چشمگیری» داشته است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار