حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است

احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین

دستیار ریاست‌جمهوری روسیه، گفت: در دیدار پوتین و ویتکاف، درباره احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین گفت‌و‌گو و رایزنی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 25
کد خبر: ۲۷۶۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوری اوشاکوف ضمن اشاره به مدت زمان گفت‌و‌گو‌ها میان رئیس‌جمهور این کشور و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، آن را دیداری «مفید و سازنده» خواند.

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه جهت دیدار و مذاکره با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه وارد مسکو شد و اندکی پیش خبرنگاران روسی اعلام کردند که کاروان حامل ویتکاف، کاخ کرملین را ترک کرده‌اند.

«یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به این دیدار اظهار کرد: «دیدار میان رئیس‌جمهور پوتین و ویتکاف، سه ساعت به طول انجامیده و همچنین این دیدار مفید و سازنده بوده است.»

وی افزود: «طی این دیدار، درباره احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین گفت‌و‌گو و رایزنی شد.»

اوشاکوف در رابطه با این دیدار و همچنین روابط آتی روسیه و آمریکا و مواضع طرفین در قبال اوکراین بیان کرد: «نشست پوتین و ویتکاف به نزدیک‌تر کردن مواضع روسیه و آمریکا نه تنها در مورد اوکراین، بلکه در مورد سایر مسائل بین‌المللی نیز کمک می‌کند.»

دستیار پوتین تاکید کرد: «بر اساس توافق شکل گرفته میان روسای جمهور روسیه و ایالات متحده، گفت‌وگوی سازنده روسیه و آمریکا در سطوح مختلف به فعال‌ترین حالت ممکن ادامه خواهد یافت.»

ویتکاف پیش از این در سال جاری سه بار با ولادیمیر پوتین دیدار کرده، در حالی‌که رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش برای میانجیگری آتش‌بس میان کی‌یف و مسکو بوده است.

لازم به ذکر است که تازه‌ترین سفر ویتکاف به مسکو یک روز پس از آن صورت گرفت که ترامپ حمله موشکی و پهپادی اخیر روسیه به کی‌یف را محکوم، اما با این حال اعلام کرد که مذاکرات صلح «پیشرفت چشمگیری» داشته است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار