پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

افزایش ساعات تدریس معلمان مدارس غیردولتی

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در مدارس غیر دولتی گفت: مصوبه ۳۰ ساعته شدن ساعت تدریس معلمان در مدارس غیر دولتی باید اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
کد خبر: ۲۷۷۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد محمودزاده در بیست و یکمین گردهمایی شورای هماهنگی موسسان مدارس غیر دولتی کشور با تبریک ایام گرامیداشت هفته مقام معلم، دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) افزود: خوشحالم امروز در جمع کسانی هستم که تعلیم و تربیت فرزندان این سرزمین از دغدغه های جدی آنهاست لذا بر تلاش های ارزنده شما در پیشبرد رویکردهای دولت چهاردهم و سیاست های دستگاه آموزش و پرورش کشور ارج می نهم.

وی طرح انتخاب معلمان نمونه کشوری مدارس غیر دولتی را برای اولین بار بسیار قابل اهمیت دانست و افزود: ایجاد امید، نشاط و انگیزه در معلمان مدارس غیر دولتی از مهمترین اهداف این برنامه بود که با استقبال بسیار خوبی روبرو شد.

وی با تاکید بر اهمیت تعلیم و تربیت دانش آموزان به عنوان سرمایه های اصلی و آینده سازان کشور گفت: تربیت نیروی انسانی ماهر، خلاق، متعهد و وظیفه شناس چیزی است که آینده هر کشوری را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

محمود زاده با اشاره به اینکه امروز مدارس و مراکز غیر دولتی در چارچوب سیاست های نظام تعلیم و تربیت کشور و حکمرانی دولت، مشغول به فعالیت و کمک به دستگاه آموزش و پرورش کشور هستند، تصریح کرد: موسسین مدارس و مراکز غیر دولتی امروز از جایگاه بسیار ویژه ای برخوردارند چرا که تربیت مطلوب بخشی از نیروی انسانی کشور که سرمایه اصلی هر جامعه ای است را بر عهده دارند و در این مسیر نباید از هیچ تلاشی دریغ کرد.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه کیفیت بخشی به برنامه های آموزشی و پرورشی باید مورد توجه جدی مدارس و مراکز غیر دولتی قرار گیرد، گفت: همه ما در قبال مسئولیتی که بر عهده گرفته ایم، باید پاسخگو باشیم و امروز ارتقای سطح کیفی آموزش ها و فعالیت های پرورشی در مدارس و مراکز غیر دولتی که از مطالبات جدی شخص رییس جمهور است نیز باید آن را با اهتمام ویژه دنبال کنیم.

محمودزاده ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در بخش های مختلف مدرسه، کلاس درس، تجهیزات، دانش افزایی معلمان و فن آوری های نوین را از رویکردهای جدی سازمان در مدارس غیر دولتی دانست و افزود: اجرای ۳۰ ساعته شدن ساعت تدریس معلمان مدارس غیر دولتی از مطالبات جدی ما از موسسین مدارس غیر دولتی است و بخشی از افزایش شهریه مدارس غیر دولتی در همین راستا صورت گرفته است.

وی با تاکید بر کاهش تخلفات و نظارت مستمر بر مدارس غیر دولتی، یادآور شد: مدارسی که کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی خود را ارتقاء ندهند قطعا در میزان شهریه آنها موثر خواهد بود، شرط ماندگاری در این حوزه ارائه خدمات خوب و قابل قبول به مردم است.

وی تحول ، عدالت آموزشی و تغییر روش ها را از سیاست های اصلی دولت چهاردهم در نظام تعلیم و تربیت کشور دانست و افزود: حضور پررنگ و پرتعداد رییس‌جمهور در جلسات آموزش و پرورش در تاریخ بی سابقه بوده است که آن را باید به فال نیک گرفت و این رویکرد و عزم قوی برای حل و بهبود مسائل مربوط به آموزش و پرورش اگر در دیگر مسئولان تسری یابد، اتفاقات بسیار بزرگی رخ خواهد داد.

محمود زاده با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ هزار مدرسه و مرکز غیر دولتی در کشور مشغول به فعالیت هستند گفت: شهریه هر مدرسه و هر مرکز متناسب با شاخص ها و آیتم های مورد نظر متفاوت است و به هیچ وجه افزایش درصدی شهریه را به صورت یکنواخت اعمال نخواهیم کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر