محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد، گفت: از مزیت‌های اساسنامه مدرسه مجازی کاهش تنوع مدارس است به طوری که مدارس آموزش از راه دور، بزرگسال دولتی، غیردولتی و ایثارگران موظفند در مدت سه سال پس از ابلاغ این اساسنامه، شرایط خود را مطابق با مفاد آن، برای تبدیل به مدرسه مجازی فراهم کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 27
کد خبر: ۲۷۹۲۵۰
اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد

به گزارش راهبرد معاصر، محمود امانی با اشاره به هزار و پنجاه هشتمین جلسه این شورا، اظهار کرد: به استناد بند‌های ۴ و ۷ راهبرد کلان و راهکار‌های ۳- ۵ و ۲-۱۷ و ۴-۱۷ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و در اجرای مصوبه جلسه ۱۰۲۵ شورای‌عالی آموزش و پرورش و در راستای توسعه، نهادینه کردن عدالت آموزشی و تربیتی، ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت با بهره‌مندی هوشمندانه از فناوری‌های نوین مبتنی بر نظام معیار اسلامی و با تأکید بر اصل اولویت آموزش‌های حضوری در مدارس، اساسنامه مدرسه مجازی به تصویب رسید.

وی افزود: این اساسنامه در ۱۶ ماده و ۶ تبصره تدوین شده است که پس از تایید کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی و چندین جلسه بحث و بررسی در صحن علنی شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسیده است.

وی افزود: مدرسه مجازی نیز با رویکرد انعطاف‌پذیری در زمان و مکان، تنوع‌بخشی به محیط‌های یادگیری و شیوه‌های نوین آموزشی، فناورانه محور بودن، شخصی‌سازی آموزش، ارتباط تعاملی، دسترسی برابر و آسان به صورت غیرحضوری (مجازی و ترکیبی) در بستر شبکه‌های مورد تأیید وزارت آموزش و پرورش تأسیس/ راه‌اندازی می‌شود.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اهداف این اساسنامه گفت: افزایش نرخ پوشش تحصیلی دانش‌آموزان با اولویت بازماندگان از تحصیل، در راستای تحقق عدالت آموزشی تربیتی و ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی با بهره‌برداری و استفاده هوشمندانه از فناوری‌های نوین، در راستای تسهیل فرایند آموزش، یادگیری و ارتقای آن از جمله اهداف این اساسنامه است.

وی اظهار کرد: نظام آموزشی این مدارس، مطابق با نظام‌های آموزشی مورد تأیید جمهوری اسلامی ایران است و برنامه‌های درسی و تربیتی آن با توجه به شرایط و اقتضائات مدرسه مجازی متناسب سازی و به تأیید سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی خواهد رسید.

امانی افزود: اشتغال نیروی انسانی در این مدارس، با تأکید بر صلاحیت‌های حرفه‌ای، تخصصی و توانمندی‌های فناورانه و براساس قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی خواهد بود.

وی با اشاره به نحوه ارائه خدمات آموزشی، پرورشی، مشاوره‌ای و ارتقای مهارت‌های اجتماعی در این مدارس ابراز کرد: خدمات آموزشی، پرورشی، مشاوره‌ای و ارتقای مهارت‌های اجتماعی در این مدارس به صورت مجازی و ترکیبی با رعایت قوانین و مقررات مربوط و با استفاده از ابزار و امکانات آموزش الکترونیکی، با بهره‌گیری از رویکرد‌های جهانی از قبیل یادگیری ترکیبی و یادگیری شخصی‌سازی شده ارائه می‌شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: مدارس آموزش از راه دور، بزرگسال دولتی، غیردولتی و ایثارگران موظفند در مدت سه سال پس از ابلاغ این اساسنامه، شرایط خود را مطابق با مفاد این اساسنامه، برای تبدیل به مدرسه مجازی فراهم کند.

وی بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش موظف است از زمان ابلاغ این اساسنامه، از ایجاد و توسعه مدارس آموزش از راه دور، بزرگسالان (دولتی و غیردولتی) و ایثارگران خودداری کند.

امانی گفت: شیوه‌نامه اجرایی این اساسنامه مشتمل بر شرایط ایجاد/ تأسیس و راه اندازی، ساختار سازمانی و مدیریتی مدرسه (نقش مدیر، تیم محتوایی، تیم پشتیبانی فنی، ارزیابی یادگیری، خدمات مشاوره و پشتیبانی روانی) و سایر موارد مربوط، حداکثر ۳ ماه پس ابلاغ این اساسنامه توسط وزارت آموزش و پرورش تهیه و به تصویب کمیسیون معین شورای‌عالی آموزش و پرورش خواهد رسید.

بر اساس این گزارش، این اساسنامه پس از تایید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ خواهد شد./ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار