سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

افزایش دما در نوار شمالی و رگبار پراکنده در برخی مناطق

افزایش دما در نوار شمالی و رگبار پراکنده در برخی مناطق رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش دما در نوار شمالی کشور و رگبار پراکنده در برخی مناطق طی دو روز آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 24
کد خبر: ۲۸۱۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیاییان با اشاره به نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری هواشناسی اظهار کرد: طی امروز و فردا (۳ و ۴ تیرماه) در برخی مناطق اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، استان‌های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: از پنج‌شنبه تا شنبه (۵ تا ۷ تیرماه)، آسمان بیشتر مناطق کشور صاف خواهد بود و در نوار شمالی کشور افزایش نسبی دما انتظار مورد انتظار است.

به گفته ضیاییان طی پنج روز آینده، در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، در مناطق جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوبی کرمان و ارتفاعات شرقی هرمزگان، افزایش ابر همراه با احتمال رگبار و رعد و برق دور از انتظار نیست.

وی ضمن اشاره وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نیمه شرقی کشور، به‌ویژه در منطقه زابل و بخش‌هایی از مرکز و جنوب غرب کشور اظهارکرد: طی سه روز آینده، دریای خزر، به‌ویژه نیمه شرقی آن، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۴ تیرماه) صاف تا قسمتی ابری در بعد از ظهر افزایش باد با احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی پنج‌شنبه (۵ تیرماه) صاف تا قسمی ابری در بعد از ظهر افزایش باد با احتمال گردوخاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۴ و ۵ تیرماه) اهواز با دمای ۴۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهر کرد با دمای ۹ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند. / ایسنا

کلمات کلیدی: رگبار هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار