توهم عجیب ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه گفت‌وگوی تلفنی غریب‌آبادی با همتای چینی‌ عزیمت عراقچی به عربستان عراقچی: اعتماد به «توافق ابراهیم» به زیانی بزرگ برای امت اسلامی منجر خواهد شد اعتراضات سراسری در اراضی اشغالی علیه جنگ غزه تشدید می‌شود عراق: داعش دیگر تهدیدی برای ما نیست وزیر خارجه هند خطاب به آمریکا: اگر در خرید نفت از ما مشکلی دارید، آن را نخرید؛ هیچکس شما را مجبور نمی‌کند حذف ۲ صفر از پول ملی سوریه / حذف عکس بشار اسد از اسکناس بازداشت مردی که خط لوله «نورد استریم» را منفجر کرد تا با اختلال در صادرات گاز به اروپا، مسکو تحت فشار قرار بگیرد آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۰ نفر رسید امضای توافقنامه شراکت نظامی میان عربستان و آمریکا اوکراین: «زلنسکی» آماده است تا در مورد مسائل ارضی از طریق تماس، بحث کند رئیس‌جمهور لبنان: از طرح منطقه حائل اسرائیل در جنوب اطلاعی نداریم واشنگتن‌پست: ترامپ از برقراری صلح میان روسیه و اوکراین ناامید شده است

رژیم صهیونیستی طرح اخراج فلسطینیان از غزه را مجدد کلید زد

در پی به بن بست رسیدن عملیات در نوار غزه جهت آزادی اسرا و از بین بردن حماس و به رغم مخالفت‌های جهانی و هشدار سازمان‌های حقوق بشر، اسرائیل و آمریکا اعلام کردند، در حال پیشبرد طرح اخراج دو میلیون فلسطینی از نوار غزه به دیگر کشورهای جهان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 05
کد خبر: ۲۸۲۶۲۱
رژیم صهیونیستی طرح اخراج فلسطینیان از غزه را مجدد کلید زد

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری نیوز وان در گزارشی اعلام کرد، پیش بینی می‌شود، بنیامی نتانیاهو در دیدارش با ترامپ که هفته آینده برگزار می‌شود این مسئله را به شکل جدی مورد بررسی قرار بدهد.

این رسانه عبری زبان با استناد به یک گزارش غربی نوشت: کابینه اسرائیل پنجشنبه گذشته اعلام کرد طرح دوالد ترامپ برای اخراج حدود دو میلیون فلسطینی از نوار غزه و کوچ دادن آنها به کشورهای دیگر همچنان به قوت خود باقی است، این در حالی است که طرح مذکور با مخالفت حتی متحدان دولت آمریکا و هشدار سازمان‌های حقوق بشر به عنوان نقض آشکار و خطرناک قانون بین المللی مواجه است.

با این وجود، دیوید مینزر سخنگوی کابینه اسرائیل در این رابطه به رسانه‌ها گفت: رئیس جمهور ترامپ تاکید کرده است که طرح همچنان روی میز قرار دارد، ما هم فکر می‌کنیم‌‌ ایده خوبی است و نخست وزیر هم آن را مورد ستایش قرار داد.

این اظهارات پیش از سفر نتانیاهو به کاخ سفید که قرار است هفته آینده انجام شود، مطرح می‌گردد، در این سفر قرار است او با ترامپ دیدار و مسئله آتش بس احتمالی با حماس و آینده نوار غزه را مورد بحث و بررسی قرار بدهد.

این طرح را ترامپ در فوریه اعلام کرده بود که به موجب آن ایالات متحده کنترل نوار غزه را به عهده گرفته و آن را به ریورای خاورمیانه تبدل کند، ترامپ در آن زمان نوار غزه را منطقه‌ای برای تخریب توصیف و ادعا کرده بود که فلسطینیان گزینه‌ای جز مهاجرت از آن نخواهند داشت.

به اعتراف این رسانه ارتش اسرائیل هم در این راستا دو اقدام همزمان را انجام داد، از یک سو طرح مهاجرت داوطلبانه فلسطینیان از نوار غزه را تبلیغ و سعی کرد با همکاری ایالات متحده و کشورهای هدف آن را به اجرا بگذارد (اما بی تمایلی شبه کامل مردم غزه آن را با شکست مواجه کرد).

و در عین حال در چارجوب عملیات نظامی خود در نوار غزه اقدام به کشتار صدها فلسطینی و تخریب باقی مانده ساختمان‌های این منطقه کرد تا اهالی غزه را مجبور به تجمع در چند نقطه خاص از آن کند، این در حالی است که بتسلئیل اسموتریچ وزیر دارایی اسرائیل فاش کرد هدف از این عملیات اشغال کامل نوار غزه است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده