المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

واکنش قاطع پاکستان به گزافه‌گویی نتانیاهو

واکنش قاطع پاکستان به گزافه‌گویی نتانیاهو پاکستان امروز جمعه اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد ایجاد «اسرائیل بزرگ» و برنامه‌های آن برای آواره کردن اجباری فلسطینی‌ها از نوار غزه را محکوم و رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 15
کد خبر: ۲۸۶۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه‌ای از وزارت امور خارجه پاکستان آمده است: پاکستان اظهارات اخیر قدرت اشغالگر اسرائیل را که به ایجاد به اصطلاح «اسرائیل بزرگ» و برنامه‌های آن برای آواره کردن اجباری فلسطینی‌ها از غزه اشاره دارد، به شدت محکوم و رد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، در این بیانیه آمده است: پاکستان از جامعه بین‌المللی می‌خواهد که این ایده‌های تحریک‌آمیز را که نقض آشکار قوانین بین‌المللی، اصول منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های مربوطه سازمان ملل است، به طور واضح رد کند.

در این بیانیه خاطرنشان شده است که اظهارات اسرائیل نشان دهنده قصد قدرت اشغالگر برای تثبیت اشغال غیرقانونی خود و بی‌توجهی کامل آن به تمام تلاش‌های بین‌المللی با هدف دستیابی به صلح و ثبات پایدار در منطقه است. وزارت امور خارجه پاکستان از جامعه بین‌المللی خواست تا اقدامات فوری و مشخصی را برای جلوگیری از ادامه بی‌ثبات‌سازی منطقه توسط رژیم صهیونیستی و پایان دادن به جنایات مداوم آن علیه فلسطینیان انجام دهد.

این بیانیه بر حمایت کامل پاکستان از «حقوق مشروع مردم فلسطین»، از جمله حق آنها برای تعیین سرنوشت خود و تأسیس یک کشور مستقل، پایدار و پیوسته فلسطینی تأکید کرده است.

روز سه‌شنبه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی احساس خود را از داشتن یک «ماموریت تاریخی و معنوی» و تعهد خود را به چشم‌انداز «اسرائیل بزرگ»، که شامل سرزمین‌ها و اراضی در اردن، مصر، سوریه و لبنان می‌شود، ابراز کرد./نورنیوز

کلمات کلیدی: پاکستان اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار