زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

هشدار مصر به اسرائیل در پی افشای طرح نتانیاهو

مصر با افشای طرح‌های رژیم صهیونیستی برای ترور رهبران حماس در قاهره، هشدار داد هرگونه اقدام در خاک این کشور به منزله اعلام جنگ تلقی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 12
کد خبر: ۲۸۸۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات ارشد امنیتی مصر به وبگاه «میدل ایست آی» گفته‌اند که دستگاه‌های اطلاعاتی این کشور طرح‌هایی از سوی رژیم اسرائیل برای ترور رهبران حماس در قاهره را کشف کرده‌اند. به گفته یک منبع بلندپایه امنیتی، تل آویو مدتی است در حال برنامه‌ریزی برای این عملیات‌ها بوده است.

بر اساس این گزارش، روز سه‌شنبه،  12 حمله هوایی از سوی رژیم صهیونیستی به ساختمان‌های مسکونی در دوحه، پایتخت قطر انجام شد که هدف آن رهبران حماس بود. این حملات موجی از محکومیت‌ها را در سراسر منطقه به دنبال داشت.

اظهارات مقامات مصری در واکنش به تهدیدات اخیر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مطرح شد که گفته بود اسرائیل، رهبران حماس را در کشورهای دیگر نیز هدف قرار خواهد داد.

منبع امنیتی مصر هشدار داد:«هرگونه تلاش برای ترور رهبران حماس در خاک مصر، نقض حاکمیت ملی تلقی شده و به منزله اعلام جنگ از سوی اسرائیل خواهد بود؛ و ما در پاسخ به آن تردیدی نخواهیم داشت.»

روابط مصر و رژیم اسرائیل در ماه‌های اخیر به دلیل عدم ‌تصمیم‌گیری تل‌آویو در خصوص آتش‌بس در غزه دچار تنش شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: مصر اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر