احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

سید حسن خمینی: با عظمت از این مرحله عبور کردیم/ به برکت خون شهدا، سال‌های خوبی در پیش است

سید حسن خمینی سید حسن خمینی با تأکید بر اینکه با عظمت از این مرحله عبور کردیم، گفت: ان شاء الله خداوند کماکان تفضلش را بالای سر ملت ایران نگه دارد و روز‌های خوبی را پیش روی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 15
کد خبر: ۳۱۰۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، سید حسن خمینی طی سخنانی در دیدار با خانواده شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی، گفت: با خون مقام معظم رهبری و شهیدان دیگر حماسه‌ای درست شد. اگر به روز ۹ اسفند برگردید، فکر نمی‌کردیم از حادثه‌ای به این سنگینی بتوان به راحتی عبور کرد. اگرچه همیشه در ذهن من بود که جمهوری اسلامی قائل به فرد نیست، ولی به هرحال لطمه‌هایی که از ناحیه شهادت شخصیت‌ها خوردیم، خیلی سنگین بود.

 او با تأکید بر اینکه خیلی با عظمت از این مرحله عبور کردیم، افزود: آمریکایی‌ها بعد از جنگ جهانی دوم، هر جایی رفته‌اند عملا پیروز بیرون آمده‌اند؛ غیر از ویتنام که اولین بار زمین‌گیر شدند. شهید موسوی بعد از جنگ ۱۲ روزه رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح بود و اکنون معلوم می‌شود که ایشان ساختار دفاعی را بسیار خوب چیده بود؛ این ساختار در جنگ جوابگو بود و به سرعت توانست روی پای خودش بایستد.

وی با اشاره به اینکه به برکت خون شهدا سال‌های خوبی پیش روی داریم، تصریح کرد: ان شاء الله خداوند کماکان تفضلش را بالای سر ملت ایران نگه دارد و روز‌های خوبی را پیش روی داشته باشیم. واقعا کسانی که فدا شدند، نوعی فدیه بودند. بعضی وقت‌ها انسان برای رسیدن به یک هدف باید چیزی را قربانی کنیم.

آیت‌الله سید حسن خمینی یادآور شد: شهید سپهبد موسوی بسیار صادق و شجاع بود. معمولا نظامی‌ها در موقعیت نظامی شجاع هستند، ولی برای گفتن عقاید خودشان حساب و کتاب می‌کنند. اما ایشان از همان وقتی که در ارتش بود و بعد در ستاد کل، خیلی شجاع و با اعتماد به نفس حاضر شد. حریّت و شجاعت ایشان نشان از دل بزرگش دارد.

وی افزود: به راحتی می‌توانستیم بگوییم حاضر است هرچه از عناوین و القاب دارد را کنار بگذارد. خیلی مهم است که آدم راحت بتواند اینها را کنار بگذارد. ایشان ورودی سال ۱۳۵۸ ارتش بود. در حالی که آن مقطع در سپاه راه برای او باز بود، ولی انتخاب کرده جایی برود که آن را اصلاح کند./ جماران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار