سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

وزن و رژیم غذایی چه تاثیری در برابر ابتلا به سرطان دارد؟

بنا بر بررسی جدید محققان دانشگاه آلبرتا در کانادا، توده عضلانی بدن و تغذیه مناسب که سرشار از پروتئین و مواد مغذی باشد می‌توانند نقش مهمی در مبارزه با سرطان داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  محققان با فراتحلیل بیش از ۱۵۰ تحقیق، به این نتیجه رسیدند که سرطان بیماران مبتلا به کاهش توده عضلانی، سخت‌تر شده و از نرخ بقای این بیماران کاسته می‌شود.

 

این محققان می‌گویند، ماهیچه برای حرکت و تعادل مهم است و موجب توان و قدرت بدن فرد می‌شود. اما آن حاوی اسید‌های آمینه هم هست و هر چه بیشتر این توده‌های عضلانی را از دست بدهید، عواقب بدتری در انتظارتان است.

 

شاخص توده بدنی در انواع بدن‌ها متفاوت است. مثلا ممکن است یک تماشاچی مسابقه کشتی با شاخص توده بدنی خاصی، نرمال باشد، اما همان شاخص توده بدنی برای کشتی‌گیر مناسب نبوده و او را در گروه افراد چاق قرار دهد. در واقع ترکیب و مقدار ماهیچه‌های بدن در افراد هم‌وزن فرق دارد.

 

محققان در بررسی‌های خود متوجه پارادوکس چاقی در افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن شدند. بیمارانی که شاخص توده بدنی‌شان بیشتر بود، بیش از بیماران دیگر می‌توانستند از پس بیماری خود برآیند. علت این وضعیت تاکنون مشخص نبود. اما حالا محققان کانادایی می‌گویند، پاسخ در ماهیچه‌های بدن (و البته نه چربی) نهفته است.

 

این محققان به بررسی بیماران مبتلا به سرطان پرداختند و متوجه شدند بیماران مبتلا به ضعف عضلانی، نمی‌توانند به‌خوبی با سرطان مبارزه کنند. همچنین درمان‌های مربوط به سرطان مانند شیمی‌درمانی هم ماهیچه‌های آن‌ها را بیش از پیش دچار ضعف می‌کرد.

 

از طرفی تغذیه نامطلوب که منجر به ماهیچه‌سازی در بدن نمی‌شود هم می‌تواند شرایط عضلات این بیماران را بدتر کند.

 

افراد با پیروی از تغذیه مناسب افزایش حجم عضلات بدن و ورزش می‌توانند توده عضلانی خود را در سطح مطلوب نگهدارند و خود را در برابر بیماری‌های مختلفی مانند سرطان مقاوم کنند.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار