حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن
سید عمار الحکیم:

دولت در برخورد با تجاوز آمریکا، از حاکمیت عراق دفاع کند

رهبر جریان حکمت ملی عراق از دولت این کشور خواست که برای مقابله با تجاوز آمریکا، از حاکمیت این کشور دفاع کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 13
کد خبر: ۳۸۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عمار الحکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق امروز جمعه 23 اسفند ماه جاری تجاوز شب گذشته جنگنده‌های آمریکایی را محکوم کرد.

 

الحکیم با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود تأکید کرد: «نقض حاکمیت عراق توسط جنگنده‌های خارجی و بمباران مقرهای الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی در کربلای معلی، بابل، واسط و صلاح الدین و برخی از مراکز غیرنظامی را محکوم می‌کنیم».

 

وی هشدار داد که در جریان این تجاوزات، عراق به محلی برای درگیری و کشمکش سیاسی و نظامی تبدیل خواهد شد.

 

این سیاستمدار عراقی در پایان از دولت عراق خواست که برای حفظ ابهت حکومت و حمایت حاکمیت خود از هر گونه تجاوز، نقش درست و مناسب خود را ایفا کند.

 

جنگنده‌های آمریکایی بامداد امروز جمعه پایگاه حزب‌الله عراق در شهر «جرف الصخر» در استان بابل و پایگاه‌های وابسته به الحشد الشعبی به استان‌های صلاح‌الدین، بابل، بصره و کربلا را هدف قرار دادند.

 

جنبش «النجباء» عراق هم با انتشار بیانیه‌ شدیداللحنی به این تجاوز آمریکایی واکنش نشان داد و تأکید کرد: «تداوم حماقت و تکبر آمریکایی‌ها، باعث درگیری در منطقه خواهد شد که در آن، قواعد درگیری تغییر خواهد کرد... و باعث خواهد شد که اکثریت ملت عراق از مرحله مقاومت مشروع (قانونی) وارد مرحله‌ای از مقاومت شوند که بر تمامی مجاهدانی واجب خواهد بود که آمریکا، پیشتر، آنان را آزموده و برایش بسیار دشوار است که با این سرعت، آنان را فراموش کند».

 

این جنبش خاطر نشان کرد، این اقدامات تا زمانی صورت خواهد گرفت که جریان مقاومت عراق بتواند طرح خود برای اخراج تمام نیروهای آمریکایی و خارجی را از خاک عراق اخراج کند و خداوند قدرتمندتر و بزرگتر از طغیانگری و عظمت دروغین و جعلی آمریکاست.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار