راه اندازی شبکه اجتماعی ویژه حجاج-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

راه اندازی شبکه اجتماعی ویژه حجاج

در پی استقبال گسترده زائران ایرانی از نرم افزار کاربردی «کاروان مجازی»، بخش ویژه این نرم‌افزار در قالب شبکه اجتماعی با عنوان «کاروان من» راه اندازی شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری، از استقبال گسترده زائران ایرانی از نرم افزار کاربردی «کاروان مجازی» خبر داد و گفت: در پی این استقبال و به منظور استفاده بیشتر زائران از برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی بعثه مقام معظم رهبری، شبکه اجتماعی زائران با عنوان «کاروان من» در نرم‌افزار کاربردی «کاروان مجازی» راه‌اندازی شد.

 

وی افزود: کاروان مجازی نرم افزار کاربردی است که چندین بخش مجزا همچون اخبار، آرشیو، پرسش و پاسخ، مسابقات، پخش زنده کلاس‌های آموزش حج تمتع، کاروان من، جلسات آموزشی متمرکز کاروان و سایر موارد را در بر می‌گیرد.

 

حجت‌الاسلام اخویان با بیان اینکه «کاروان من»، همان صفحه اختصاصی و شبکه اجتماعی هر کاروان است که ویژه حجاج راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: در «کاروان من» هر روحانی به صورت مجزا با تشکیل یک صفحه اختصاصی می‌تواند مطالب آموزشی را برای استفاده زائران بارگذاری کند، سپس زائران می‌توانند با جستجوی شماره کاروان خود به تمامی مطالب این شبکه اجتماعی دسترسی پیدا کرده و برنامه‌های آموزشی را دنبال کنند.

 

وی ادامه داد: در «کاروان من» برای هر کاروان یک صفحه اختصاصی پیش بینی شده که هر روحانی کاروان می‌تواند به این صفحه اختصاصی و برنامه وارد پنل خود شده و مطالب را در قالبهای متن، تصویر، فیلم و صوت برای استفاده زائران کاروان خود بارگذاری کند.

 

مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: هم‌زمان با وارد کردن هر مطلب توسط روحانی کاروان در برنامه، زائر می‌تواند وارد صفحه «کاروان من» شده و از این مطالب بهره بگیرد، مزیت این بخش منسجم بودن آموزش‌های کاروان‌ها در یک درگاه است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر