قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

راه اندازی شبکه اجتماعی ویژه حجاج

در پی استقبال گسترده زائران ایرانی از نرم افزار کاربردی «کاروان مجازی»، بخش ویژه این نرم‌افزار در قالب شبکه اجتماعی با عنوان «کاروان من» راه اندازی شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری، از استقبال گسترده زائران ایرانی از نرم افزار کاربردی «کاروان مجازی» خبر داد و گفت: در پی این استقبال و به منظور استفاده بیشتر زائران از برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی بعثه مقام معظم رهبری، شبکه اجتماعی زائران با عنوان «کاروان من» در نرم‌افزار کاربردی «کاروان مجازی» راه‌اندازی شد.

 

وی افزود: کاروان مجازی نرم افزار کاربردی است که چندین بخش مجزا همچون اخبار، آرشیو، پرسش و پاسخ، مسابقات، پخش زنده کلاس‌های آموزش حج تمتع، کاروان من، جلسات آموزشی متمرکز کاروان و سایر موارد را در بر می‌گیرد.

 

حجت‌الاسلام اخویان با بیان اینکه «کاروان من»، همان صفحه اختصاصی و شبکه اجتماعی هر کاروان است که ویژه حجاج راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: در «کاروان من» هر روحانی به صورت مجزا با تشکیل یک صفحه اختصاصی می‌تواند مطالب آموزشی را برای استفاده زائران بارگذاری کند، سپس زائران می‌توانند با جستجوی شماره کاروان خود به تمامی مطالب این شبکه اجتماعی دسترسی پیدا کرده و برنامه‌های آموزشی را دنبال کنند.

 

وی ادامه داد: در «کاروان من» برای هر کاروان یک صفحه اختصاصی پیش بینی شده که هر روحانی کاروان می‌تواند به این صفحه اختصاصی و برنامه وارد پنل خود شده و مطالب را در قالبهای متن، تصویر، فیلم و صوت برای استفاده زائران کاروان خود بارگذاری کند.

 

مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: هم‌زمان با وارد کردن هر مطلب توسط روحانی کاروان در برنامه، زائر می‌تواند وارد صفحه «کاروان من» شده و از این مطالب بهره بگیرد، مزیت این بخش منسجم بودن آموزش‌های کاروان‌ها در یک درگاه است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار