پلیس فتا امتحانات نهایی را رصد می‌کند-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

پلیس فتا امتحانات نهایی را رصد می‌کند

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، همکاری با وزارت علوم برای رصد و برخورد با متخلفان امتحانات مجازی آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، همکاری با وزارت علوم برای رصد و برخورد با متخلفان امتحانات مجازی آغاز شده است.

برگزاری مجازی امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس، بازار خبرهای تقلب و سواستفاده کلاهبرداران از این شرایط را داغ کرده است.
ساعتی پیش وزیر علوم از همکاری پلیس فتا و قوه قضائیه برای برخورد با سودجویان عرصه آموزش خبر داد.

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، در راستای همکاری با وزارت علوم، چندین سایت تبلیغاتی مسدود شده و کلاهبرداران نیز در بازداشت به سر می‌برند.

سرهنگ رامین پاشایی گفت: همه ساله همزمان با برگزاری امتحانات، کلاهبرداران ادعای فروش سوالات امتحان نهایی و سوالات کنکورهای سراسری را داشتند، اما ویروس کرونا باعث شد افرداد سودجو تغییر رویه دهند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا اظهار کرد: همه گیری ویروس کرونا باعث لغو تمامی تجمعات شد، بنابراین مقرر شد امتحانات دانشجویان به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی افزود: بر همین اساس، چندین سایت مدعی شدند می‌توانند به جای دانشجویان در تمامی امتحانات مجازی شرکت کرده و نمره قبولی بگیرند.

این مقام انتظامی با اشاره به قربانی شدن دانشجویان ادامه داد: پلیس با رصد فعالیت این سایت ها، آن‌ها را شناسایی و مسدود کرده است. همچنین در بررسی‌های ما مشخص شد این افراد تنها کلاهبردار هستند و پس از دریافت مبلغی، از دسترس خارج می‌شوند و از امتحان دادن خبری نیست.

وی اظهار کرد: چندنفر از این کلاهبرداران دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شده اند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره برخورد با دانشجویان متخلف گفت: در این باره دانشگاه‌ها تصمیم می‌گیرند، اما معمولا این افراد قربانی کلاهبرداران می‌شوند./میزان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده