اقدام عملی جانسون در برابر تبعیض نژادی!-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اقدام عملی جانسون در برابر تبعیض نژادی!

نخست‌وزیر انگلیس در مصاحبه‌ای گفت به‌جای زانو زدن در برابر معترضان به نژادپرستی، ترجیح می‌دهد دست به اقدام عملی در برابر تبعیض نژادی بزند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس روز جمعه گفت، از اعتراضات ضدنژادپرستی در این کشور حمایت نمی‌کند زیرا به «ژست گرفتن» اعتقادی ندارد.

 

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، جانسون در مصاحبه‌ای گفت، ترجیح می‌دهد به‌جای اعتراض کردن و نمادگرایی دست به اقدام عملی در مبارزه با نژادپرستی بزند.

 

نخست‌وزیر انگلیس گفت، این‌که مأموران پلیس در خلال اعتراضات علیه نژادپرستی زانو زده‌اند کار اشتباهی است و به نظر می‌رسد آن‌ها را مجبور به این کار کرده‌اند.

 

وی افزود نمی‌خواهد ببیند که مردم «مجبور به انجام کارهایی شوند که لزوماً نمی‌خواهند انجام دهند».

 

جانسون گفت، به‌جای زانو زدن در برابر اعتراضات «زندگی سیاه‌پوستان اهمیت دارد»، به‌دنبال انجام کارهایی است که موجب «تفاوت‌های عملی» شوند.

 

ماه گذشته انتشار فیلمی از قتل یک شهروند سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس این کشور موج گسترده‌ای از اعتراض علیه نژادپرستی را به راه انداخت تا کنون نیز ادامه دارد.

 

این اعتراضات رفته رفته به دیگر کشورهای جهان از جمله انگلیس نیز کشیده شد. هزاران نفر از مردم انگلیس به اعتراض به قتل این سیاهپوست آمریکایی در «هاید پارک» در مرکز لندن تجمع کردند و با این جنبش اعلام همبستگی کردند.

 

تظاهرات‌ها با از بین بردن نمادهای نژادپرستی در شهرهای مختلف ادامه یافت. برای مثال تظاهرکنندگان در شهر «بریستول» در جنوب غربی انگلیس نیز مجسمه یک تاجر برده را در رودخانه انداختند.

 

جانسون در حالی از اقدام علیه نژادپرستی سخن می‌گوید که در دوران تصدی مقام شهردار لندن در یادداشتی نوشته بود آفریقایی‌ها اگر تحت سلطه انگلیس مانده بودند برایشان نفع بیشتری داشت.

 

وی همچنین یکی از اعضای کارزار تبلیغاتی همه‌پرسی خروج این کشور از اتحادیه اروپا بود که یکی از اهداف آن جلوگیری از ورود اتباع کشورهای آسیایی و آفریقایی به انگلیس بود.

 

اعضای این کمپین به رأی‌دهندگان هشدار می‌دادند اگر انگلیس در اتحادیه اروپا باقی بماند و ترکیه نیز در آن عضو شود، شاهد موج مهاجرت شهروندان ترکیه به این کشور خواهند بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده