ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

ویروس کرونا احتمالا تا همیشه همراه انسان بماند

ویروس کرونا احتمالا تا همیشه همراه انسان بماند به گفته یکی از مشاوران ارشد علمی دولت انگلیس ویروس کرونا احتمالا تا همیشه همراه انسان باقی بماند و واکسیناسیون آن باید در فواصل معین تکرار شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۶۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر به گفته یکی از مشاوران ارشد علمی دولت انگلیس، احتمالا ویروس کرونا برای همیشه در زندگی انسان باقی بماند و مردم مجبورند به طور مداوم در برابر آن واکسینه شوند.

 

پروفسور سر مارک والپورت، یکی از اعضای «گروه مشاوره علمی دولت در مواقع اضطراری»(Sage) معتقد است برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا نیز مانند آنفلونزا باید واکسیناسیون تکرار شود.

 

او در مصاحبه ای در این باره گفت: همه گیری کووید۱۹ با واکسیناسیون جهانی کنترل می شود اما این بیماری مانند آبله با واکسن ریشه کن نمی شود. این ویروسی است که تا همیشه به اشکال مختلف همراه ما می ماند و به طور حتم باید واکسیناسیون تکرار شود. بنابراین شباهت هایی به آنفلونزا دارد و مردم باید در فواصل زمانی معین واکسیناسیون را انجام دهند.

 

همچنین والپورت هشدار داد که شیوع این ویروس ممکن است دوباره از کنترل خارج شود اما می توان به جای قرنطینه های کلی با اقدامات هدفمند آن را محدود کرد.

 

سخنان او در حالی بیان می شود که رئیس سازمان جهانی بهداشت اظهار امیدواری کرد همه گیری ویروس کرونا طی ۲ سال پایان یابد.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار