ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

نخست وزیر ژاپن استعفا می دهد

نخست وزیر ژاپن استعفا می دهد تلویزیون دولتی ژاپن از احتمال استعفای «آبه شینزو» نخست وزیر این کشور به دلیل مشکلات مربوط به وضعیت سلامتی وی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر «ان. اچ. کی» روز جمعه در خبری فوری گزارش کرد که این شبکه خبری به اطلاعاتی دست یافته است که نشان می دهد آبه قصد دارد به دلیل مشکلات ناشی از وضعیت جسمی استعفا دهد.

این در حالی است که به دنبال مراجعه بار دوم آبه در روز دوشنبه این هفته به یکی از بیمارستان های توکیو، بار دیگر نگرانی ها درباره توانایی وی در ادامه مسئولیت هایش به عنوان نخست وزیر به دلیل مشکلات جسمانی و خستگی ناشی از مدیریت بحران کرونا مطرح شده بود.

آبه شینزو، نخست وزیر ژاپن، قصد دارد ساعت ۵ بعد از ظهر امروز جمعه در دفتر نخست وزیری یک کنفرانس خبری برگزار کند انتظار می رود او در مورد سلامت خود نیز صحبت کند.

نخست وزیر ژاپن که دو هفته پیش برای آنچه که «معاینات پزشکی» اعلام کردند راهی بیمارستان توکیو شده بود روز دوشنبه این هفته نیز بار دیگر به این بیمارستان برگشت.

یک مقام ارشد حزب لیبرال دموکرات حزب حاکم ژاپن روز دوشنبه گفت: انتظار می رود که آبه در طول بازدید خود از بیمارستان، از نتایج معاینه هفته گذشته در بیمارستان دانشگاه کیو توکیو مطلع شود.

همزمان آبه روز دوشنبه اولین نخست وزیر ژاپن شد که طولانی ترین مدت نخست وزیری را به نام خود ثبت کرده است.

به دنبال گزارش یکی از مجلات ژاپن که نوشته بود آبه در ماه اوایل مرداد «استفراغ خون» بالا آورده است گمانه زنی ها درباره سلامتی نخست وزیر ۶۵ ساله ژاپن بالا گرفته است زیرا او هفته پیش بیش از ۷ ساعت را در بیمارستان گذراند.

برخی از اعضای کابینه و برخی دیگر از نزدیکان آبه ابراز نگرانی کرده اند که او پس از ماه ها مقابله دولتش با همه گیری ویروس کورونا،  علائم خستگی را از خود نشان داده باشد.

سلامتی آبه از آن جهت مود توجه رسانه ها است که او در سال ۲۰۰۷ پس از یک سال کار به عنوان نخست وزیر به دلیل بیماری روده استعفا داد او پس از بازگشت به قدرت در سال ۲۰۱۲  گفت که با کمک یک داروی جدید بر بیماری «کولیت اولسراتیو» غلبه کرده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار