مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

چه کسانی مشمول وام 5 میلیونی بازنشستگان هستند؟

رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهر تهران درباره جزییات وام ۵ میلیون تومانی به بازنشستگان تامین اجتماعی، توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، دهقان کیا رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهر تهران درباره جزییات اعطای وام به بازنشستگان تامین اجتماعی، اظهار کرد: نزدیک به ۳ هزار و ۲۰۰ نفر به تازگی به صورت آنلاین برای دریافت وام ۵ میلیون تومانی ثبت نام کردند و با سود ۴ درصد و بدون ضامن می‌توانند این وام را دریافت کنند.

 

رییس کانون بازنشستگان شهر تهران بیان کرد: از ابتدای سال تا این لحظه به ۴ هزار و ۵۰۰ نفر وام ۵ میلیون تومانی پرداخت شده است و بازنشستگانی که شرایط لازم را داشته باشند می‌توانند در صورت داشتن شرایط لازم برای دریافت وام، این وام را دریافت کنند و شرایط این است که بازنشستگان بدهکار نباشند، ضامن کسی نشده و چک برگشتی نداشته باشند.وی با اشاره به اینکه خارج از این سهمیه با اداره کل غرب استان تهران همکاری داشتیم، گفت: ۶۰۰ سهمیه برای اعطای وام ۵۰ میلیونی در نظر گرفته‌ایم که این ۵۰ میلیون با سود ۱۸ درصد و با داشتن یک ضامن به بازنشستگانی که مشکلات مالی زیادی دارند و یا مستاجر هستند پرداخت می‌شود تا این لحظه در دو مرحله وام به دو گروه ۱۰۰ نفره پرداخت شده به ۱۰۰ نفر دیگر نیز در حال پرداخت است امیدوار هستیم بتوانیم مرحله چهارم را نیز پشت سر گذاریم.

 

دهقان کیا با بیان اینکه در شهر تهران ۵۸۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر وجود دارد، افزود: بیشترین آمار مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در شهر تهران است.

 

رییس کانون بازنشستگان شهر تهران درباره جزییات کارت عضویت کانون بازنشستگان، گفت: بر اساس اساس‌نامه وزارت کار و کانون عالی بازنشستگان کشور بابت حق عضویت بازنشستگان در کانون بازنشستگان هر شهر و استان یک درصد حداقل دستمزد مصوب همان سال از مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی دریافت می‌شود.

 

وی بیان کرد: هر بازنشسته می‌تواند مشخص کند که کارت عضویت را چند ساله می‌خواهد. مبلغ کارت عضویت برای یکسال ۱۹ هزار و ۱۱ تومان است و فردی که کارت عضویت ۳ ساله را دریافت می‌کند مجموعا باید ۵۷ هزار و ۶۰ تومان به کانون پرداخت کنند این درحالی است که ما از بازنشستگان ۵۰ هزار تومان بابت کارت عضویت دریافت می‌کنیم.

 

دهقان کیا خاطرنشان کرد: با عضویت در کانون بازنشستگان و دریافت کارت عضویت ما پیگیر ارائه خدمات به مستمری بگیران و بازنشستگان می‌شویم و بیمه تکمیلی، بیمه عمر، سفرهای زیارتی سیاحتی برای بازنشستگان را از کانون عالی و سازمان تامین اجتماعی پیگیری می‌کنیم.

 

منبع: خبر آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار