«ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انفجار یک نفتکش در دریای سیاه سردار نقدی: خون شهدا رمز بقای انقلاب است/ پیروزی‌های مقاومت، دستاوردی فراتر از هر سلاح و موشک است نعیم قاسم: زمان پاسخ به جنایت ترور شهید الطباطبائی را مشخص می‌کنیم واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم

دیدار و گفت و گوی پامپئو با «بنیامین نتانیاهو» درباره فشار‌ها علیه ایران

وزیر خارجه آمریکا که در سرزمین اشغالی به سر می‌برد، با بیان ادعاهای همیشگی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، به ستایش از رژیم صهیونیستی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا امروز (پنجشنبه) در نشست خبری مشترک در تل آویو حضور یافتند.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری الجزیره، «بنیامین نتانیاهو» در ابتدای سخنان خود به تقدیر از تلاش‌های دولت «دونالد ترامپ» برای پیشبرد توافقات سازش میان رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی پرداخت و گفت که بدون تلاش‌های واشنگتن چنین اتفاقاتی رخ نمی‌داد.

 

او تأکید کرد که ایالات متحده آمریکا بهترین دوست رژیم اسرائیل است و روابط تل آویو و واشنگتن در دوره ترامپ به نقطه‌ای رسید که تا پیش از آن سابقه نداشت.

 

نتانیاهو بخش بعدی سخنان خود را به حمله علیه جمهوری اسلامی ایران اختصاص داد و همچون دفعات گذشته، ایران را به تهدید امنیت و ثبات منطقه و پیشبرد برنامه ساخت سلاح اتمی متهم کرد.

 

«مایک پامپئو» نیز که شاید آخرین سفر خود به منطقه را در کسوت وزیر خارجه آمریکا تجربه می‌کند، گفت که به لطف دونالد ترامپ اسرائیل توانست با برخی کشورهای عربی سازش کند و افزود که آمریکا به تلاش خود برای پیشبرد صلح (سازش) در منطقه ادامه می‌دهد.

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت که تعجب می‌کند دولت سابق آمریکا قدس را به عنوان پایتحت رژیم اسرائیل به رسمیت نشناخت و سپس از تصمیم خود برای سفر به بلندی‌های جولان اشغالی خبر داد که در نوع خود بی‌سابقه است و مدعی شد که جولان متعلق به رژیم صهیونیستی است و ترامپ این «حقیقت» را به رسمیت شناخت.

 

پامپئو در بخش دیگری از سخنان خود نهادها و گروه‌های ضد صهیونیستی را به «ضد یهود» بودن متهم کرد و گفت که سازمان‌هایی همچون BDS (جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل) و سازمان‌هایی که تحریم کالاهایی اسرائیلی را تبلیغ می‌کنند همچون سرطان هستند و دولت آمریکا اقدامات ضروری برای برچیدن این سازمان‌ها انجام خواهد داد.

 

او بار دیگر به بیان اتهامات تکراری علیه جمهوری اسلامی پرداخت و گفت که تهدیدات ایران در منطقه ادامه دارد و واشنگتن از فشار خود علیه تهران نخواهد کاست و بزودی تحریم‌های بیشتری علیه مسئولین ایرانی وضع خواهد شد./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار