ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها زمان انتشار دفترچه آزمون استخدام سرایدار مدرسه تکذیب افزایش تعرفه برق/ قیمت‌ها فعلاً تغییر نکرده است تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴

جزییات آخرین پرواز تهران-لندن با وجود تعلیق

با وجود اینکه پروازهای ایران به مقصد انگلیس به دلیل شیوع کرونای جدید انگلیسی به دستور وزارت بهداشت تعلیق شده است، معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که آخرین پرواز به مقصد این کشور فردا سه‌شنبه آن هم به صورت یکطرفه انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،  بامداد امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه وزرت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پروازهای ایران –انگلیس را لغو کرد. شهرام آدم نژاد - معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی - در این باره گفت: با توجه به شرایط پیش‌آمده جدید در ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در انگلستان، به تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با هدف جلوگیری از انتقال بیماری و تلاش برای حفظ سلامت مردم پروازهای بین تهران و مقاصد کشور انگلستان به مدت دو هفته تعلیق می‌شود.

 

این در حالی است که به نظر می‌رسد پروازهای خارجی به مقصد انگلیس لغو نشده است و فردا پروازی در پیش خواهیم داشت. ابولقاسم جلالی – معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری – در این باره به ایسنا گفت: آخرین پرواز شرکت هواپیمایی ایران ایر فردا سه‌‎شنبه (دوم دی ماه) به مقصد لندن انجام می‌شود که البته این پرواز تنها مسافرانی را که از تهران قصد دارند به لندن بروند، می‌برد و برای بازگشت به صورت خالی بر می‌گردد.

 

وی افزود: البته کروی پروازی ایرانی نیز که حدود ۱۴ نفر هستند در لندن سوار بر این هواپیما شده و پس از این پرواز دیگری به انگلستان انجام نخواهد شد تا ببینیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا چه می‌گوید.

 

معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: مسلما سلامت مردم برای مسئولان و شرکت‌های هواپیمایی در درجه نخست اهمیت قرار دارد و به همین سبب پس از این پرواز دیگر پروازی به مقصد انگلستان انجام نخواهد شد و منتظریم تا ببینیم ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چه تصمیمی در ادامه خواهد گرفت./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار