گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

پامپئو خطاب به ایران:آمریکا اسیر باج‌خواهی هسته‌ای نخواهد شد

پامپئو خطاب به ایران:آمریکا اسیر باج‌خواهی هسته‌ای نخواهد شد وزیر خارجه آمریکا در پیامی در توییتر با تکرار اتهامات خود علیه ایران مدعی شد که واشنگتن اسیر باج‌خواهی هسته‌ای ایران نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 29
کد خبر: ۷۲۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در پیامی توییتری بار دیگر به اتهام‌پراکنی علیه ایران پرداخت.

وی در این پیام توییتری مدعی شد: «رژیم ایران که بی‌ثباتی و وحشت کاشته در حال تهدید آمریکا و متحدانمان است».

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه پیام توییتری خود نوشت: «دولت دونالد ترامپ وضعیت موجود را نپذیرفت و به اعمال مجدد تحریم‌ها پرداخت و کارزار فشار حداکثری را ایجاد کرد. آمریکا اسیر باج‌خواهی هسته‌ای نخواهد شد».

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که دوران چهار ساله ریاست‌جمهوری ترامپ رو به اتمام است او در تحقق این هدف ناکام مانده و ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

این در حالی است که «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکات که از روز ۲۰ ژانویه ( اول بهمن) کار خود را آغاز می‌کند می‌گوید هنوز هم بر سر موضع خود درباره بازگشت به توافق هسته‌ای ایران ایستاده است. او در مصاحبه‌ای درباره برنامه خود در قبال ایران گفته است: «ما از طریق مشورت با متحدان و شرکای خود، وارد مذاکرات و توافقات بعدی برای تشدید و تمدید محدودیت‌های هسته‌ای ایران خواهیم شد و همچنین به برنامه موشکی ایران نیز خواهیم پرداخت».

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار