انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

تماس تلفنی بایدن با نتانیاهو/ برجام یکی از محورهای گفت‌وگو

رئیس‌جمهور جدید آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اولین تماس تلفنی خود، درباره موضوعات مختلفی از جمله توافق‌های سازش با کشورهای عربی صحبت کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه از تماس «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با وی، یک ماه بعد از روی کار آمدن در کاخ سفید، خبر داد.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای در این باره، تماس بایدن و نتانیاهو را «دوستانه و گرم» توصیف کرده و اعلام کرد که این تماس حدود یک ساعت طول کشیده است.

بر اساس بیانیه دفتر نتانیاهو، دو طرف درباره موضوعات مختلفی از جمله توافق‌های سازش با کشورهای عربی و همچنین موضوع ایران صحبت کردند.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، دو طرف همچنین تمایل خود برای تقویت روابط تل‌آویو-واشنگتن را مورد تاکید قرار دادند.

پیش از این، «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید گفته بود اولین تماسی که رئیس جمهور آمریکا با سران کشورهای منطقه غرب آسیا انجام خواهد داد، با نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود.

وی در ادامه گفت: «اسرائیل یک متحد بوده و تیم ما کاملا با آنها در تعامل است و گفت‌وگوهای مستمری در سطوح مختلف با اسرائیلی‌ها داریم».

تماس نگرفتن بایدن (بعد از آغاز ریاست جمهوری او) با نتانیاهو تاکنون در جمع صحبت‌های وی با رهبران خارجی باعث ناراحتی در اسرائیل و همچنین برخی کارشناسان حوزه خاورمیانه شده بود چرا که باراک اوباما و دونالد ترامپ روسای جمهور پیشین (آمریکا) ظرف چند روز ابتدایی آغاز منصبشان با نتانیاهو صحبت کرده بودند

پیشتر، «مایکل اُرِن» سفیر سابق رژیم صهیونیستی در ایالات متحده، با لازم دانستن جبهه‌ای متحد علیه احیای توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد هرگونه بازگشت به برجام می‌تواند تل‌آویو را در خطر موجودیتی قرار دهد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر