ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

وزارت امور خارجه ایران: بحران یمن راه حل نظامی ندارد

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در آغاز هفتمین سال تجاوز نظامی عربستان سعودی و کشورهای موسوم به ائتلاف، از تداوم این جنایت بزرگ بر علیه مردم بیگناه یمن ابراز انزجار و مجددا اعلام کرد که بحران یمن راه حل نظامی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه شنبه) به مناسبت ششمین سالگرد تجاوز نظامی ائتلاف سعودی به یمن بیانیه ای را صادر کرد.

 

در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در آغاز هفتمین سال تجاوز نظامی عربستان سعودی و کشورهای موسوم به ائتلاف، از تداوم این جنایت بزرگ بر علیه مردم بیگناه یمن ابراز انزجار می کند.

 

این بیانیه می افزاید: امروز ۶ سال از تجاوز مستمر عربستان و ائتلاف به یمن می گذرد. طی ۶ سال گذشته محاصره و تجاوز نظامی، ۲۴ میلیون نفر را در یمن، هدف قرار داده و همه روزه ده ها نفر از بمباران یا از گرسنگی، بیماری، کمبود دارو و کمبود سوخت در مراکز درمانی جان می بازند.

 

در این بیانیه آمده است: اسفبارتر آن که این تجاوز وحشیانه و محاصره ناجوانمردانه، حتی با شیوع بیماری کووید-۱۹ نیز لحظه ای متوقف نشده است.

 

وزارت خارجه در این بیانیه اعلام کرده است: بدون شک آن چه در یمن می گذرد بر اساس آمار و ارقام اعلام شده مراجع بین المللی و حتی به اذعان برخی حامیان سیاسی و تسلیحاتی این تجاوز غیر انسانی، دربردارنده انواع جنایات و جرائمی است که پیگرد حقوقی بین المللی آن ها از جمله وظایف نهاد های ذیربط بین المللی و تمامی مدافعان آزادی و حقوق بشر است.

 

در این بیانیه آمده است: با وجود ادعاهای فراوان مبنی بر توقف حمایت ها از تجاوز، جریان فروش انواع سلاح به ائتلاف متجاوز و حتی پشتیبانی فنی مورد نیاز برای این تسلیحات ادامه دارد و کارشناسان نظامی برخی کشورها در خدمت سعودی ها در جنایت و کشتار علیه مردم یمن شریک هستند. در چنین شرایطی برقراری همزمان آتش بس و رفع محاصره، راه را برای جلوگیری از استمرار این فاجعه بشری فراهم کرده و زمینه را برای انجام گفتگو فراهم می کند.

 

در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای این جنگ تاکید داشته است که بحران یمن راه حل نظامی ندارد و ایران از هرگونه طرح صلح مبتنی بر پایان تجاوز، آتش بس سراسری، پایان دادن به اشغالگری، رفع محاصره اقتصادی و آغاز گفتگوهای سیاسی و نهایتا سپردن امر به دست یمنی ها بدون دخالت های خارجی جهت ترسیم آینده سیاسی خود حمایت می کند./فارس

کلمات کلیدی: یمن عربستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار