پزشکیان: «تعطیلی» پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست طحان نظیف: لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی به مجلس بازگشت قالیباف در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد / باید جلوی «نازی‌های قرن بیست و یکم» را بگیریم ۷ مأموریت پزشکیان برای تحول در نظام بودجه‌ریزی کشور پورجمشیدیان: امسال به زائران اربعین ارز کامل تعلق می‌گیرد/به اتباع غیرمجاز خدمات نمی‌دهیم دولت با تعطیلی یک هفته‌ای و چهارشنبه‌های تهران موافقت نکرد آغاز جلسه علنی مجلس/ ادامه بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستور قالیباف در کنفرانس رؤسای مجالس جهان: اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه یادآور جنایات نازی‌هاست رهبر انقلاب: غنی‌سازی و حقوق بشر بهانه است، آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است مراسم چهلم شهدای جنگ اخیر با حضور رهبر انقلاب صباغیان: ماینر‌ها در حال بلعیدن برق کشور هستند عارف: اسرائیل شیطنت کند محکم‌تر سیلی می‌زنیم/ فعلاً در توقف آتشیم سرلشکر موسوی: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر ۴۸ نماینده به میدری درباره پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان جزئیات جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با پزشکیان

گزارش توئیتری ظریف از رایزنی ها با مقامات ایتالیا

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گزارشی توئیتری به تشریح رایزنی‌هایش با مقامات سیاسی و تجاری ایتالیا و توافق درباره از سرگیری تجارت این کشور با ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 18
کد خبر: ۸۸۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در دومین مقصد سفرش به اروپا در رم حضور دارد، در گزارشی توئیتری درباره دیدارهایش با مقامات ایتالیا نوشت: در گفت‌وگو با مقامات سیاسی و تجاری ایتالیا درباره منفعت بزرگ این کشور برای از سرگیری تجارت با ایران توافق شد.

 

وی اعلام کرد که گفت‌وگوهایی عالی با «لویی جی دی مایو» وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی ایتالیا، «روبرتو فیکو» رئیس مجلس نمایندگان ایتالیا، «پتروچلی» رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس سنای ایتالیا و همچنین «ماسیمو دالما» نخست‌وزیر پیشین و «زامپینی» رئیس اتاق بازرگانی ایتالیا و ایران داشته است. 

 

ظریف همچنین عنوان کرد که درباره مسائل منطقه از جمله اوضاع فلسطین نیز با مقامات ایتالیایی بحث و تبادل نظر کرده است.

وزیر امور خارجه دیروز با همتای ایتالیایی دیدار کرد و پس از این دیدار به تشریح جزییات گفت‌وگویش با پرداخت و گفت: لازم بود برای دوران پس از مذاکرات کنونی در وین و بازگشت ایتالیا به صحنه اقتصادی ایران، آمادگی ایجاد شود. 

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز (دوشنبه) نیز با مقامات واتیکان دیدار کرد. وی در در گزارشی توئیتری درباره دیدارش با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان و همچنین نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه واتیکان نوشت که گفت‌وگویی فوق العاده با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان داشته و همچنین افزود که دیدارهای خوبی با کاردینال «پارولین» نخست‌وزیر و اسقف اعظم «گالا گر» وزیر خارجه واتیکان داشته و درباره اهداف و چالش‌های مشترک و همچنین گفت‌وگوی بین ادیانی، فلسطین، تحریم‌های آمریکا و همکاری‌های دوجانبه و بین‌المللی با واتیکان به بحث و تبادل نظر پرداخته است.

 

ظریف در دیدار با پاپ فرانسیس با ارائه تصویری از شرایط ناشی از تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه ایالات متحده آمریکا بر علیه مردم ایران به ویژه در حوزه دارو و واکسن، از مواضع سازنده پاپ در قبال این تحریم‌ها قدردانی کرد. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین ضمن تشریح شرایط سخت تحمیلی بر مردم فلسطین از ادیان مختلف، از مواضع پاپ فرانسیس در این خصوص تشکر کرد.

 

پیش از این اعلام شده بود که ظریف برای ملاقات با مقامات واتیکان و ایتالیا به رم سفر کرده و در این سفر علاوه بر رایزنی در خصوص گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه روابط دوجانبه، پیرامون همکاری‌ها در موضوعات مورد علاقه طرفین در سطح بین‌المللی نیز به تبادل نظر خواهد پرداخت.

 

وزیر امور خارجه روز یکشنبه نیز همزمان با حضورش در رم در نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی درباره جنایات صهیونیست‌ها و اوضاع سرزمین‌های اشغالی شرکت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی پیش از این به اسپانیا سفر و با وزیر خارجه و وزیر صنعت این کشور دیدار و گفت‌وگو کرده بود. ظریف قبل از آن نیز در سفری یک روزه به دمشق با بشار اسد رئیس جمهور و فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه دیدار کرد. ملاقات با رهبران گروه‌های فلسطینی مقیم دمشق نیز از دیگر برنامه‌های ظریف در سوریه بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر