انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی

نباید در شرایط انتخاباتی به تحولات وین کم‌ توجه بود

نباید در شرایط انتخاباتی به تحولات وین کم‌ توجه بود عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه غربی‌ها در فریبکاری و اقدامات فریبکارانه یدطولایی دارند، گفت:نباید در شرایط انتخاباتی به تحولات وین کم‌ توجه بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر ابراهیم عزیزی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین اخبار مذاکرات وین،گفت: مجلس شورای اسلامی این مذاکرات را دنبال می کند و در این زمینه نیز تاکنون جلساتی را با مسئولان وزارت خارجه داشته است.

 

وی با بیان اینکه نباید در شرایط انتخاباتی کشور به تحولات وین کم توجه و بی تفاوت باشیم، ادامه داد: باید در کمیسیون امنیت با دقت بیشتری بر این موضوع تمرکز داشته باشیم تا خدای ناکرده شاهد حوادث ناگواری نباشیم.

 

نماینده شیراز در مجلس با تاکید بر اینکه غربی‌ها در فریبکاری و اقدامات فریبکارانه یدطولایی دارند، اظهار داشت: نباید حوادثی که در منطقه اتفاق می‌افتد و بحث های انتخاباتی در داخل کشور باعث شود که تصمیم‌های ناپخته در مذاکرات وین گرفته شود که بر اساس منافع ملی نباشد، باید خارج از فضای سیاسی حاکم بر کشور تحولات بین‌المللی به خوبی رصد شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه خط قرمز جمهوری اسلامی در مذاکرات وین این است که باید تحریم‌ها کامل و بدون کم و کاست لغو شود، عنوان کرد: باید راستی‌آزمایی شود و بعد از این مرحله به دولت اجازه داده می‌شود بر مبنای قانون لغو تحریم ها بار دیگر ایران به تعهدات خود در برجام عمل کند.

 

عزیزی با تاکید براینکه غربی ها به دنبال فرسایشی کردن مذاکرات هستند، افزود: سال مجلس این است که نباید به غربیها اعتماد شود تصمیم قدم است و باید در مذاکرات محکم ترین تضمین ها است غربی ها گرفته شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید براینکه مذاکرات باید با گرفتن تضمین ها همراه باشد، گفت: باید اطمینان قطعی از انجام تعهدات طرف مقابل حاصل شود، این مذاکرات باید متضمن منافع ملی ملت و متضمن تامین اراده ملت و قوانین مصوب نظام اسلامی باشد وگرنه مذاکرات بی حاصل و بی نتیجه و بازی کردن در زمین اروپایی ها و آمریکایی ها است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار