اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

نباید در شرایط انتخاباتی به تحولات وین کم‌ توجه بود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه غربی‌ها در فریبکاری و اقدامات فریبکارانه یدطولایی دارند، گفت:نباید در شرایط انتخاباتی به تحولات وین کم‌ توجه بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر ابراهیم عزیزی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین اخبار مذاکرات وین،گفت: مجلس شورای اسلامی این مذاکرات را دنبال می کند و در این زمینه نیز تاکنون جلساتی را با مسئولان وزارت خارجه داشته است.

 

وی با بیان اینکه نباید در شرایط انتخاباتی کشور به تحولات وین کم توجه و بی تفاوت باشیم، ادامه داد: باید در کمیسیون امنیت با دقت بیشتری بر این موضوع تمرکز داشته باشیم تا خدای ناکرده شاهد حوادث ناگواری نباشیم.

 

نماینده شیراز در مجلس با تاکید بر اینکه غربی‌ها در فریبکاری و اقدامات فریبکارانه یدطولایی دارند، اظهار داشت: نباید حوادثی که در منطقه اتفاق می‌افتد و بحث های انتخاباتی در داخل کشور باعث شود که تصمیم‌های ناپخته در مذاکرات وین گرفته شود که بر اساس منافع ملی نباشد، باید خارج از فضای سیاسی حاکم بر کشور تحولات بین‌المللی به خوبی رصد شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه خط قرمز جمهوری اسلامی در مذاکرات وین این است که باید تحریم‌ها کامل و بدون کم و کاست لغو شود، عنوان کرد: باید راستی‌آزمایی شود و بعد از این مرحله به دولت اجازه داده می‌شود بر مبنای قانون لغو تحریم ها بار دیگر ایران به تعهدات خود در برجام عمل کند.

 

عزیزی با تاکید براینکه غربی ها به دنبال فرسایشی کردن مذاکرات هستند، افزود: سال مجلس این است که نباید به غربیها اعتماد شود تصمیم قدم است و باید در مذاکرات محکم ترین تضمین ها است غربی ها گرفته شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید براینکه مذاکرات باید با گرفتن تضمین ها همراه باشد، گفت: باید اطمینان قطعی از انجام تعهدات طرف مقابل حاصل شود، این مذاکرات باید متضمن منافع ملی ملت و متضمن تامین اراده ملت و قوانین مصوب نظام اسلامی باشد وگرنه مذاکرات بی حاصل و بی نتیجه و بازی کردن در زمین اروپایی ها و آمریکایی ها است./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار