المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

بغداد: هیچ نظارت بین المللی بر انتخابات عراق وجود نخواهد داشت

بغداد: هیچ نظارت بین المللی بر انتخابات عراق وجود نخواهد داشت سخنگوی وزارت خارجه عراق گفت که هیچ نظارت بین المللی بر انتخابات عراق وجود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه عراق روز جمعه تاکید کرد که هیچ نظارت بین المللی بر انتخابات زودهنگام در عراق وجود ندارد.

 

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای گفت: هیچ نظارت بین المللی بر انتخابات وجود ندارد، بلکه تیمی از سازمان ملل آن هم یک مرتبه به درخواست دولت عراق انتخابات را رصد خواهند کرد.

 

این مقام عراقی تاکید کرد که حضور تیم سازمان ملل هم با پایبندی کامل به حفظ حاکمیت ملی و استقلال عراق خواهد بود.

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه عراق پس از آن بیان شده است که شورای امنیت سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به اتفاق آرا با درخواست عراق برای حضور تیم‌هایی از سوی سازمان ملل برای رصد انتخابات پارلمانی این کشور که دهم اکتبر برگزار می‌شود، موافقت کرد.

 

بر اساس قطعنامه شورای امنیت، به نمایندگی سیاسی سازمان ملل در عراق اجازه داده می‌شود تا قبل از آغاز انتخابات پیش‌ رو، یک تیم قوی، منسجم و با اعضای مشخص را به نمایندگی از سوی سازمان ملل تشکیل دهد تا در روز انتخابات عراق روند رای گیری را رصد کنند.

 

بسیاری از احزاب سیاسی عراق تاکید دارند که نظارت بین المللی در انتخابات به معنای دخالت خارجی است، زیرا کشورهایی نظیر آمریکا و انگلیس منافع خود را در عراق دنبال می‌کنند./فارس

کلمات کلیدی: عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار