تشکیل پرونده قضایی برای ۴۰ نفر در پی تجمعات پراکنده تهران مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: فردا در خصوص امتحانات دانشگاه آزاد تصمیم‌گیری می‌شود امتحانات کدام دانشگاه‌ها مجازی شد؟ کدام دانشگاه‌ها تا پایان هفته جاری مجازی شدند؟ خبر مهم رئیس سازمان سنجش به داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ دستگیری دو لیدر اغتشاشات کوهدشت با کشف سلاح و تجهیزات غیرمجاز شهادت مدافع امنیت در ملکشاهی/ کشف نارنجک اسرائیلی از اغتشاشگران بارش برف در معابر تهران و خطر تصادفات زنجیره‌ای بارش برف و باران در ۱۸ استان کشور هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است بیشترین رشد بارش‌ها برای کدام استان‌ است؟/ آخرین وضعیت بارندگی در تهران پلیس: دیگر با برهم‌زنندگان نظم و امنیت مماشات نمی‌کنیم قوه قضائیه: تا پایان سال خدمات اظهارنامه و لایحه غیر حضوری می‌شوند استاندار تهران: اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم کلاس‌های این دانشگاه‌‌ها هفته آینده مجازی شد
دادستان کل کشور:

راهبرد تحولی قوه قضاییه، قطعا در آینده متوقف نخواهد شد

دادستان کل کشور با تاکید بر این نکته که راهبرد و سیاست تحولی اتخاذ شده از سوی قوه قضاییه، قطعا در آینده دچار توقف نخواهد شد، گفت: هنوز کار‌های بسیاری مانده که باید در قوه قضاییه انجام شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در همایش سراسری قوه قضاییه با اشاره به ۸۴۵ روز مدیریت عالی قوه قضاییه از سوی آیت الله رئیسی از اسفند ۹۷ تا امروز، گفت: انتخاب رئیس قوه قضاییه از درون قوه قضاییه، یکی از علل اصلی پیشرفت‌های دستگاه قضا در دوره تحول بوده است.

 

دادستان کل کشور در ادامه، داشتن برنامه تحولی، تعیین سیاست‌های کلی، دارا بودن انگیزه کار و پشتکار و همچنین بهره‌مندی از همکاران دلسوز و همراه را از دیگر دلایل موفقیت آیت‌الله رئیسی در جایگاه ریاست قوه قضاییه عنوان کرد.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای آیت الله رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری، ابراز امیدواری کرد که دیدگاه تحولی و داشتن برنامه، بتواند مشکلات دولت را در دوران ریاست جمهوری وی تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری با تاکید بر این نکته که راهبرد و سیاست تحولی اتخاذ شده از سوی قوه قضاییه، قطعا در آینده دچار توقف نخواهد شد، گفت: هنوز کار‌های بسیاری مانده که باید در قوه قضاییه انجام شوند. گام‌های تحولی برداشته شده در دوران تحول، گام‌های اولیه و ریل‌گذاری مسیر هستند.

 

دادستان کل کشور در ادامه دادسرا‌ها را به عنوان پیشانی قوه قضاییه در ارتباط با مردم توصیف کرد و گفت: مقوله تحول قضایی باید در دادسرا‌ها به صورت بسیار بارز و برجسته خود را نشان دهد که این موضوع با انجام تغییراتی در حیطه‌های ساختاری و محتوایی دنبال خواهد شد.

 

وی همچنین با اشاره به اقدامات حمایتی دستگاه قضا از تولید در سراسر کشور خاطرنشان کرد: در دوران تحول قضایی، سازمان بازرسی کل کشور، دادستانی کل و دادستانی‌های سراسر کشور اقدامات گسترده‌ای را در راستای رفع مشکلات معیشتی مردم و موانع واحد‌های تولیدی و صنعتی انجام دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار