ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد
دادستان کل کشور:

راهبرد تحولی قوه قضاییه، قطعا در آینده متوقف نخواهد شد

راهبرد تحولی قوه قضاییه، قطعا در آینده متوقف نخواهد شد دادستان کل کشور با تاکید بر این نکته که راهبرد و سیاست تحولی اتخاذ شده از سوی قوه قضاییه، قطعا در آینده دچار توقف نخواهد شد، گفت: هنوز کار‌های بسیاری مانده که باید در قوه قضاییه انجام شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در همایش سراسری قوه قضاییه با اشاره به ۸۴۵ روز مدیریت عالی قوه قضاییه از سوی آیت الله رئیسی از اسفند ۹۷ تا امروز، گفت: انتخاب رئیس قوه قضاییه از درون قوه قضاییه، یکی از علل اصلی پیشرفت‌های دستگاه قضا در دوره تحول بوده است.

 

دادستان کل کشور در ادامه، داشتن برنامه تحولی، تعیین سیاست‌های کلی، دارا بودن انگیزه کار و پشتکار و همچنین بهره‌مندی از همکاران دلسوز و همراه را از دیگر دلایل موفقیت آیت‌الله رئیسی در جایگاه ریاست قوه قضاییه عنوان کرد.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای آیت الله رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری، ابراز امیدواری کرد که دیدگاه تحولی و داشتن برنامه، بتواند مشکلات دولت را در دوران ریاست جمهوری وی تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری با تاکید بر این نکته که راهبرد و سیاست تحولی اتخاذ شده از سوی قوه قضاییه، قطعا در آینده دچار توقف نخواهد شد، گفت: هنوز کار‌های بسیاری مانده که باید در قوه قضاییه انجام شوند. گام‌های تحولی برداشته شده در دوران تحول، گام‌های اولیه و ریل‌گذاری مسیر هستند.

 

دادستان کل کشور در ادامه دادسرا‌ها را به عنوان پیشانی قوه قضاییه در ارتباط با مردم توصیف کرد و گفت: مقوله تحول قضایی باید در دادسرا‌ها به صورت بسیار بارز و برجسته خود را نشان دهد که این موضوع با انجام تغییراتی در حیطه‌های ساختاری و محتوایی دنبال خواهد شد.

 

وی همچنین با اشاره به اقدامات حمایتی دستگاه قضا از تولید در سراسر کشور خاطرنشان کرد: در دوران تحول قضایی، سازمان بازرسی کل کشور، دادستانی کل و دادستانی‌های سراسر کشور اقدامات گسترده‌ای را در راستای رفع مشکلات معیشتی مردم و موانع واحد‌های تولیدی و صنعتی انجام دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار