تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

حضور نظامی ایتالیا در تنگه هرمز

کابینه ایتالیا حضور یگان‌های هوایی و دریایی نیروهای این کشور در تنگه هرمز را به بهانه تامین امنیت ترد دریایی تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 29
کد خبر: ۹۳۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های ایتالیایی اعلام کردند که دولت این کشور 40 ماموریت‌ نظامی بین‌المللی در سال 2021 از جمله استقرار در تنگه هرمز و سومالی را تصویب کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری «آنسا» کابینه ایتالیا در روزهای گذشته حضور یگان‌های هوایی و دریایی گروهی از نظامیان ایتالیا در تنگه هرمز را در راستای کمک به ائتلاف دریایی اروپا (EMASOH) در منطقه تصویب کرده است.

 

ایتالیا با ادعای انجام ماموریت‌های تجسسی و تامین امنیت تردد دریایی قصد حضور در ائتلاف دریایی اروپا در تنگه هرمز را دارد.

ارتش ایتالیا همچنین قصد حضور در دریای مدیترانه با تمرکز بر سومالی را دارد. این گام جدید ایتالیا به پیشنهاد «لورنزو گورینی» وزیر دفاع و «لوئیجی دی مایو» وزیر خارجه این کشور انجام شد.

 

رسانه‌ها چندی قبل از پیوستن یک فروند ناو جنگی نیروی دریایی بلژیک به ائتلاف دریایی اروپا مستقر در خلیج فارس و تنگه هرمز خبر دادند. ناو «لوپولد» بلژیک در هفته‌ای اخیر به ائتلاف دریایی اروپا مستقر در تنگه هرمز پیوست. در بیانیه نیروی دریایی بلژیک آمده است که این کشتی همراه با رزمناورهای فرانسوی نسبت به تردد امن کشتی های تجاری در تنگه هرمز اطمینان حاصل می‌کند.

 

وزارت خارجه فرانسه چندی قبل از تمدید ماموریت ائتلاف دریایی اروپا در خلیج فارس و تنگه هرمز خبر داد. وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد که حضور این ائتلاف در خلیج فارس و تنگه هرمز برای تقویت همکاری و هماهنگی در منافع مشترک، از جمله تأمین منافع سیاسی و اقتصادی اروپا در منطقه و بهره مندی از تجارت جهانی بوده و بسیار مهم است.

 

وزارت خارجه فرانسه در بخش دیگر این بیانیه از تمدید ماموریت این ائتلاف دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز تا خاتمه سال 2021 خبر داده است.

جمهوری اسلامی ایران با ابراز مخالفت خود با هرگونه حضور قوای بیگانه در منطقه، بارها تاکید کرده که امنیت منطقه تنها با همکاری کشورهای همسایه تامین می‌‌شود.

 

«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چندی قبل مخالفت ایران را با هرگونه حضور نظامی خارجی در منطقه خلیج فارس، از جمله نیروهای اروپایی، اعلام و تاکید کرد که امنیت این منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود و حضور نیروهای خارجی نه تنها کمکی به برقراری امنیت نمی‌کند، بلکه زمینه افزایش تنش‌ها را نیز فراهم خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار