وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تصاویری وحشتناک از جاده مرگ در هند+ فیلم

جاده‌ای در هند وجود دارد که گذشتن از آن، نفس مسافران را در سینه حبس می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه سان انگلیس با انتشار فیلمی در حساب توییتری خود، تصویری از جاده‌ای وحشتناک را منتشر کرد که به نوشته این نشریه، یکی از خطرناک‌ترین جاده‌ها در هند محسوب می‌شود؛ جاده‌ای که کوچکترین اشتباه در آن می‌تواند جمع کثیری را به کام مرگ بکشاند. این نشریه البته نام این جاده را ذکر نکرد.

انتشار این تصاویر از چنین جاده خطرناکی در هند در حالی است که دیلی میل نیز چند سال پیش در گزارشی با عنوان «وحشتناک‌ترین مسیر اتوبوسی که تا کنون دیده اید» تصاویری از مسیر اتوبوسی گردشگران هیمالیا را نشان داد که دیدن آن، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند.

این نشریه در گزارش خود چنین نوشته بود: مسیر اتوبوسی «The Alwas-Killar Road» در دره پانگی یکی از خطرناک‌ترین مسیر‌های اتوبوسی است که تا کنون دیده اید.

به نوشته این گزارش، در حالی که مسافران نفس هایشان در سینه به هنگام عبور از کوهستان‌هایی با ارتفاع ۱۴ هزار و ۵۰۰ پایی حبس است، یکی از مسافرات در حال ثبت این تجربه است و صدا خنده‌ای با حالت عصبانی که به گوش می‌رسد. کوچکترین اشتباه از سوی راننده سبب می‌شود تا اتوبوس به میان سه مایل از کوه به پایین پرت شود.

ویدئوی دیوار وار «سوار ر اتوبوس هیمالیا» همان زمانی که پخش شد، بیش از ۳۲۰ هزار بار در فضای مجازی به اشتراک گذاشته شد؛ تصویری از جاده‌ای باریک و بدون «گارد ریل» که سبب می‌شود دل هر بیننده‌ای فرو بریزد.



گفتنی است وضعیت خراب جاده‌ای در هند در حالی بدین شکل است که بهمن ماه سال گذشته بانک جهانی در گزارشی اعلام کرده بود هند ۱۱ درصد از مرگ و میر‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای را به خود اختصاص داده است؛ تا جایی که وزیر حمل و نقل هند در سخنانی گفته بود تصادفات جاده‌ای در این کشور بسیار بسیار بیشتر از همه گیری کرونا خطرناک‌تر است.
هند سالانه ۴۵۰ هزار تصادف جاده‌ای دارد که طی آن ۱۵۰ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار