ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

عضو پیشین شاباک: آینده اسرائیل، تاریک است

عضو پیشین شاباک: آینده اسرائیل، تاریک است پسر اولین وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی تصریح کرد، رژیم اسرائیل مشکل موجودیتی دارد و آینده آن تاریک است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 26
کد خبر: ۱۰۳۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر «یعقوب شارِت» پسر «موشه شارت» اولین وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت، رژیم اسرائیل با گناه متولد شد و آینده آن تاریک است.

 

شارت که پیش‌تر در سازمان جاسوسی «شاباک» (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) خدمت می‌کرده، در گفت‌وگو با روزنامه «هاآرتص» گفت، ضدِ صهیونیست‌ شده و «یهودی‌ها» را به ترک فلسطین اشغالی تشویق می‌کند.

وی ضمن تأکید بر اینکه «اسرائیل مشکل موجودیتی دارد» افزود: زمانی که صهیونیسم از یهودیان برای مهاجرت به فلسطین اشغالی به منظور ایجاد وطنی واحد برای ملت یهود دعوت کرد، نزاع آغاز شد.

 

شارت در انتقاد از صهیونیسم گفت، این دعوت بدان معناست که به مکانی بروید که افرادی کاملا متفاوت با دین متفاوت، آنجا هستند... کجای دنیا دیده‌اید که اکثریت تسلیم حمله خارجی شوند؟ «تبدیل اکثریت عرب به اقلیت و اقلیت یهود به اکثریت اقدامی غیراخلاقی است».

 

اخیرا «زاهاو گیلون» رهبر سابق حزب مرتس اعلام کرد، رویکرد عربده‌کشی که ارتش و ساختارهای امنیتی و نظامی رژیم اسرائیل در پیش گرفته‌اند چیزی جز اقدامات مافیایی نیست، امری که این رژیم را در مسیر قهقرا قرار داده است.

البته تنها این مقام صهیونیستی نیست که به نابودی و فروپاشی اسرائیل اعتراف کرده است. بسیاری از رسانه‌ها و مقامات صهیونیستی نیز به‌صورت مستقیم به نابودی و فروپاشی این رژیم اعتراف کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار