واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

کشته و مجروح شدن هفت نظامی ترکیه‌ای در سوریه

کشته و مجروح شدن هفت نظامی ترکیه‌ای در سوریه در انفجار یک بمب کنار جاده‌ای در مسیر حرکت یک کاروان نظامی ترکیه در ادلب سوریه، دست کم ۲ نظامی کشته و ۵ نفر دیگر مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 16
کد خبر: ۱۰۵۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی روز جمعه گزارش داده‌اند که در مسیر حرکت یک کاروان نظامی ترکیه در بخش‌های اشغالی ادلب سوریه یک بمب کنار جاده‌ای منفجر شده است.

خبرگزاری اسپوتنیک روسی نیز نوشت که در این انفجار دست کم ۲ نظامی ترکیه‌ای کشته شده و ۵ نظامی دیگر مجروح شده‌اند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه دوشنبه گذشته گفته بود که آنکارا در اسرع وقت اقدامات لازم را در سوریه انجام خواهد داد.

این سخنان به دنبال حمله اخیر گروه یگان‌های مدافع خلق از شاخه‌های «پ‌ک‌ک» در سوریه که منجر به کشته شدن ۲ نظامی ترکیه شد، مطرح شد.

رئیس جمهور ترکیه پس از جلسه کابینه، بر عزم این کشور برای از بین بردن تهدید یگان‌های مدافع خلق تاکید کرد. وی گفت: «صبر ما تمام شده است. ترکیه مصمم است تهدید‌ها در شمال سوریه را از بین ببرد.»

وزارت کشور ترکیه روز یکشنبه اعلام کرد در پی حمله گروه یگان‌های مدافع خلق به سوریه دو افسر ارتش ترکیه کشته و دو تن دیگر زخمی شدند. این وزارتخانه اعلام کرد که نیرو‌های یگان‌های مدافع خلق در منطقه عملیات سپر فرات با یک موشک هدایت شونده به یک خودروی زرهی حمله کردند.

از سوی دیگر «فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه روز دوشنبه گذشته با سفر به «بلگراد» پایتخت صربستان در مراسم شصت و ششمین سالگرد تأسیس جنبش عدم تعهد در سخنرانی گفت که برخی کشور‌ها همچنان تحت عنوان «ائتلاف بین‌المللی مبارزه با تروریسم داعش» به دنبال اجرای طرح‌های ژئوسیاسی خود در سوریه و منطقه هستند و در این میان ترکیه به وضوح با جذب تروریست‌ها از اقصی نقاط جهان و تلاش برای نابودی سوریه، به دنبال امیال استعماری خود است.

وزیر خارجه سوریه در ادامه به قطع آب ساکنان شمال شرق سوریه اشاره کرد و گفت که ترکیه برای بیست و پنجمین بار مانع از رسیدن آب به ایستگاه پمپاژ «علوک» شده و میزان آب ورودی از رود فرات به سوریه را کاهش داده است که این اقدامات ضمن وارد آوردن خسارات جبران ناپذیر به زندگی میلیون‌ها سوری، بر خلاف منشور سازمان ملل و قوانین بین‌المللی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار