نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

تلاش های مشترک پکن با مسکو برای احیای برجام

به دنبال اعلام هشتم آذر ماه به عنوان تاریخ برگزاری مذاکرات ایران و ۱+۴ در وین، وزارت خارجه چین اعلام کرد که این کشور در همکاری مشترک با روسیه در نظر دارد به احیای برجام کمک کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 04
کد خبر: ۱۰۸۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه چین از گفت‌و‌گوی تلفنی چهارشنبه (دیروز) معاون وزیر خارجه این کشور با «سرگئی ریابکوف» همتای روس خود درباره موضوعاتی از قبیل مذاکرات برجام خبر داد.

«علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه شب(شب گذشته) اعلام کرد که مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی هشتم آذر ماه (۲۹ نوامبر) در وین برگزار می‌شود.

وی در توییتی نوشت: در تماس تلفنی با آقای انریکه مورا آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی در روز هشتم آذر ماه در وین مورد موافقت قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری «تاس»، وزارت خارجه چین روز پنجشنبه (امروز) با انتشار یک بیانیه درباره موضع پکن در قبال مذاکرات در وین توضیحاتی ارائه داد.

طبق اعلام این وزارتخانه، چین قصد دارد از طریق تلاش‌های مشترک با روسیه، مذاکرات بر سر احیای توافق هسته‌ای ایران (برجام) را تقویت کند.

وزارت خارجه چین خبر داد، «ما ژائوسو» و «سرگئی ریابکوف» معاونان وزیران امور خارجه دو کشور سوم نوامبر (چهارشنبه ۱۲ آبان) گفت‌و‌گوی تلفنی انجام دادند.

بنا بر بیانیه این وزارتخانه، چین و روسیه آماده ادامه تعاملات استراتژیک هستند و به طور مشترک حل و فصل سیاسی مشکل هسته‌ای ایران را ترویج خواهند کرد.

به روایت وزارت خارجه چین، ما ژائوسو و سرگئی ریابکوف در این گفت‌وگو درباره طیف گسترده‌ای از موضوعات به اجماع رسیدند.

در بخش دیگری از بیانیه وزارت خارجه چین تاکید شد که بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک در مورد برنامه هسته ای ایران (برجام) باید با در نظر گرفتن منافع هر یک از طرف‌های ذیربط و بر اساس احترام متقابل انجام شود.

طبق روایت پکن از گفت‌و‌گوی تلفنی معاونان وزرای خارجه چین و روسیه، این دو مقام ارشد درباره مذاکرات برجام تاکید کردند که «همه طرف‌ها باید به نگرانی‌های یکدیگر احترام بگذارند و به آنها توجه کنند، نگرش منعطف و عمل‌گرایانه اتخاذ کنند و برجام را هر چه زودتر به مسیر خود بازگردانند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار